İstanbul trafik haritası kırmızıya döndü: Yoğunluk yüzde 78!

İstanbul trafik haritası kırmızıya döndü: Yoğunluk yüzde 78!

'Megakent' İstanbul'da etkili olan yağmur ve lodos rüzgarı dolayısıyla akşam iş çıkış saatinde trafik yoğunluğu yaşanıyor. Sabah saatlerinde de yaşanan benzer trafik yoğunluğu sürücüleri olumsuz etkilemiş, vatandaşlar gitmek istedikleri yere zamanında varamamıştı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Trafik Yoğunluk Haritası verilerine göre, akşam saatlerinde trafik yoğunluğu yüzde 78'e ulaştı. E-5 karayolu ve TEM otoyolunda bazı noktalar ile köprü katılımlarında trafik durma noktasına geldi. Kent genelinde hem yağmur, hem de lodos etkisini sürdürüyor.

2021-01-25-185301.jpg

Sabah saatlerinde de trafik yoğunluğu yüzde 70'e ulaşmış, birçok vatandaş iş yerlerine zamanında ulaşamamıştı. İBB Trafik Yoğunluk Haritası verilerine göre saat 08.20 itibarıyla kentte trafik yoğunluğu yüzde 70 olarak ölçülmüştü.

Bilindiği üzere cuma günleri saat 21.00 ile pazartesi günleri saat 05.00 arasında sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. Kısıtlama nedeniyle seyahat edemeyen vatandaşlar, haftanın ilk gününde yollara çıkmış ve yağmur yağışıyla beraber trafikte yoğunluğa neden olmuştu.

İSTANBUL ANLIK YOL DURUMU

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN