İstanbul'da şizofreni hastası annesinin kafasını taşla ezdi

İstanbul'da şizofreni hastası annesinin kafasını taşla ezdi

İstanbul'da şizofreni hastası 44 yaşındaki Mustafa Yılmaz, kendisini zehirleyeceğini düşündüğü 73 yaşındaki annesi Servet Yılmaz'ın başını taşla ezerek öldürdü.

Mustafa Yılmaz, olaya müdahale etmek isteyen komşuları Nazmiye Kılıç'ı da yaraladı. Küçükköy Yenimahalle'de meydana gelen olayın ardından polis olay yerinde inceleme yaptı.

Oğul Mustafa Yılmaz gözaltına alınırken, olayda kullandığı taşa da el konuldu.

İSTANBUL/DHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN