İtalya’nın bir kasabasında koronavirüse yakalanmak yasaklandı

İtalya’nın bir kasabasında koronavirüse yakalanmak yasaklandı

İtalya'nın Sardunya bölgesindeki Nuoro şehrinde bulunan Oniferi kasabasında belediye başkanı koronavirüse yakalanmayı yasakladı.

Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüsten (Kovid-19) en çok etkilenen ülkeler arasında yer alan İtalya'da alınan bir karar şaşkınlık yarattı.

Ülkenin Sardunya bölgesindeki Nuoro şehrinde bulunan Oniferi kasabasındaki belediye başkanı Stefania Piras, bölgede vatandaşların hastalanmasını, tedaviye ihtiyaç duymasını ve koronavirüse yakalanmasını yasakladı.

'SAĞLIK ÇALIŞANIMIZ KALMADI'

Yasağın nedenine ilişkin açıklamalarda bulunan Oniferi Belediye Başkanı Piras, " Oniferi'de sağlık çalışanı kalmadı. Bugün bir doktorumuz daha görevinden ayrıldı. Ayrılan doktorun yerine baklacak bir sağlık çalışanı kalmadı. Artık herkes dikkat edecek. Burada koronaya yakalanmak artık yasak" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN