İzmir'de taciz iddiasıyla dışarı atılan müşteri silahla kafeyi bastı

İzmir'de taciz iddiasıyla dışarı atılan müşteri silahla kafeyi bastı

İzmir'de bir kafede kadın çalışanları taciz ettiği iddiasıyla dışarı atılan kişi, tabancayla dönüp dehşet saçtı. Saldırgan kafedeki 4 kişi yaralarken, olay anı güvenlik kameralarına da yansıdı.

İzmir'in Buca ilçesinde, bir müşteri iddiaya göre alkollü olarak girdiği kafede iki kadına sözlü tacizde bulundu. İşyeri sahibinin durumdan haberdar olması üzerine kişi, işyeri çalışanları tarafından kafeden uzaklaştırıldı.

Dışarı atılmayı hazmedemeyen şahıs bir süre sonra elinde silahıyla kafeye geri döndü. Silahıyla kafede sağa sola ateş eden saldırgan, patron ve 3 çalışanı çeşitli yerlerinden yaraladı. Alkollü kişi, tehditler savurup olay yerinden uzaklaşırken bir kadın kurşunların hedefi olmaktan kaçarak kurtuldu. Dehşet anları kafenin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Görüntülerden teşhis edilen şüpheli ise polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

İZMİR/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN