İzmir'de terör propagandasına 10 gözaltı

İzmir'de terör propagandasına 10 gözaltı

İzmir'de, sosyal medya üzerinden bölücü terör örgütü PKK'nın propagandasını yaptıkları belirlenen 10 kişi, polis tarafından gözaltına alındı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, bugün sabaha karşı sosyal medya üzerinden terör propagandası yaptıkları tespit edilen kişilere yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda sosyal medya hesaplarından terör örgütünü öven paylaşım yapan aralarında Özgürlük ve ayanışma Partisi (ÖDP) MYK üyesi O.K.’nin (Onur Kılıç) bulunduğu 10 şüpheli gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda örgütsel dokümanlar ele geçirildi. Zanlılar sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

İZMİR/İHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN