Justin Bieber'ın videosu izlenme rekorları kırıyor!

Justin Bieber'ın videosu izlenme rekorları kırıyor!

Kanadalı ünlü şarkıcı Justin Bieber, katıldığı bir programda yaptığı karaoke ile hem çok eğlendi hem de izleyenleri eğlendirdi. Bieber, araba yolculuğu sırasında bir de rubik küpü çözmeye çalıştı.

Her hafta Late Late Show adlı programında konsepti gereği ünlü bir şarkıcı veya oyuncu ile arabasını paylaşan (*carpooling) James Corden, geçtiğimiz günlerde Kanadalı ünlü şarkıcı Justin Bieber ile birlikteydi. 

Bieber ile keyifli bir sohbet gerçekleştiren Corden, ünlü şarkıcı ile birlikte karaoke yaptı. Sonrasında ise Bieber, rubik küpü çözerek eğlendi.

Bieber'ın eğlenceli videosu, bir günde 6 milyon kişi tarafından izlendi.

*Carpooling nedir: Aynı güzergahta gidecek, birbirini tanıyan veya tanımayan insanların yolculuğu kolaylaştırmak ya da daha ekonomik hale getirmek için yaptıkları taşıt paylaşımı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN