Kaçmaya hazırlanan 2'si FETÖ şüphelisi 5 kişi sınırda yakalandı

Kaçmaya hazırlanan 2'si FETÖ şüphelisi 5 kişi sınırda yakalandı

Edirne'nin Keşan ilçesinde Yunanistan'a kaçmaya hazırlanan 2'si FETÖ şüphelisi 5 kişi yakalandı.

Edirne Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ilçe çıkışındaki uygulama noktasında şüphe üzerine bir otomobili durdurdu.

Otomobilde yer alan kişilerin yapılan kimlik sorgusu sonrası H.K, F.E, N.R, G.A. ve A.A. gözaltına alındı.

Şüphelilerden ihraç edilen eski emniyet amiri G.A. ve Ticaret Bakanlığında kimyager olarak çalışırken ihraç edilen A.A'nın FETÖ'den arama kayıtlarının olduğu öğrenildi.

Edirne Emniyet Müdürlüğüne getirilen şüphelilerin işlemleri sürüyor.

EDİRNE/AA

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN