Kalk Gidelim'in Behice'si Gülderen Güler kimdir, kaç yaşında, nereli?

Kalk Gidelim'in Behice'si Gülderen Güler kimdir, kaç yaşında, nereli?

Ekranların sevilen dizisi Kalk Gidelim'in güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor. Ege dizisinde yer alan Behice karakterini oynayan Gülderen Güler, diziseverlerin ilgisini çekti. Peki, Gülderen Güler kimdir? Gülderen Güler kaç yaşında, nereli? Detaylar haberimizde...

'Kalk Gidelim Behice kimdir?', 'Gülderen Güler kimdir?', 'Gülderen Güler kaç yaşında, nereli?' sorularının yanıtları sosyal medyada araştırılıyor. TRT 1'de 3. sezonuna giren Kalk Gidelim dizisi, reyting sıralamasında üst sıralarda yer almaya devam ediyor... Geniş oyuncu kadrosu ve aile dizisi olarak beğeniyle takip edilen yapımın çekimleri, Muğla'nın Saburhane ve Yeşilyurt mahallelerinde gerçekleştiriliyor. Dizide Behice karakterine canlandıran Gülderen Güler'in hayat hikayesi merak konusu oldu. İşte detaylar...

KALK GİDELİM BEHİCE KİMDİR?

Ekranların sevilen dizisi Kalk Gidelim'de Behice karakterini, genç oyuncu Gülderen Güler oynamaktadır. Diziye 3. sezonda dahil olan başarılı oyuncu, dizide Meryem karakterinin kardeşi 'Behice' rolüyle yer almaktadır.

GÜLDEREN GÜLER KİMDİR?

1999 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İlköğretim ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Başkent Üniversitesi'nde eğitim görmeye başlamıştır.

Başkent Üniversitesi İletişim Akademisi Temel Oyunculuk Eğitimi ve Deniz Bolışık'la Kamera Önü Oyunculuk Atölyesi'nde eğitimini sürdürmüştür.

İlk oyunculuk deneyimini Aşk ve Mavi isimli dizide 'Sevda Göreçki' karakteriyle gerçekleştirmiştir. 2016-2018 arasında ekrana gelen Aşk ve Mavi projesinden önce herhangi bir oyunculuk deneyimi bulunmamaktadır.

2019 yılında TRT 1'de yayınlanan Kalk Gidelim dizisine dahil olan Gülderen Güler, "Kalk Gidelim kadrosuna girmekten mutluyum" açıklamasında da bulunmuştur.

DİZİLERİ VE FİLMLERİ

2016-2018 - Aşk ve Mavi (Sevda Göreçki) TV Dizisi
2019 - Kalk Gidelim (Behice) TV Dizisi

GÜLDEREN GÜLER KAÇ YAŞINDA?

1999 doğumlu olan Gülderen Güler, 2020 yılı itibariyle 21 yaşındadır.

GÜLDEREN GÜLER BOY VE KİLO

Genç oyuncu Gülderen Güler 1.65 m boyunda ve 54 kilodur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN