Kanal reytingleri beğenmedi: Şeref Sözü dizisi 4. bölümüyle final yapıyor!

Kanal reytingleri beğenmedi: Şeref Sözü dizisi 4. bölümüyle final yapıyor!

Show TV'nin yeni sezonda güvendiği yapımlardan biri olan Şeref Sözü dizisi, 4 Kasım 2020 günü yayınlanacak 4. bölümüyle final yapacak. Dizinin güçlü kadrosuna karşın reytinglerde istenilen başarı elde edilememesi nedeniyle bu kararın alındığı belirtiliyor

Başrollerinde Tolgahan Sayışman, Öykü Çelik, Sude Güler, Umut Kurt, Sahra Gümüş gibi isimlerin yer aldığı Şeref Sözü dizisi, dün akşam 3. bölümüyle ekranlara geldi. Cihan Adabeyli karakterinin hikayesinin anlatıldığı dizi, reytinglerde üst sıraları zorlayamayınca Show TV tarafından yayından kaldırılmasına karar verildi. Şeref Sözü, yayınlanacak 4. bölümle beraber final yapacak.

ŞEREF SÖZÜ FİNAL BÖLÜMÜ FRAGMANI

ŞEREF SÖZÜ FİNAL BÖLÜMÜ

Dizi sezonunun güçlü kadrosuyla dikkat çeken yapımlarından biri olan Şeref Sözü, 4 Kasım 2020 Çarşamba yayınlanacak 4. final bölümüyle son kez ekranlara gelecek. 'Şeref Sözü neden final yapıyor?' sorusunun yanıtı merak edilirken, 14 Ekim 2020 günü ekranlara gelmeye başlanan dizinin ilk 3 bölümü reyting karnesinde başarılı olamadı. Yüksek maliyetli dizi, istenilen reyitnglere ulaşamayınca giderleri karşılayacak reklam gelirleri de elde edemeyince, 4. bölümüyle yayından kaldırılması kararı verildi.

4. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Sıkı rekabetin olduğu dizi sektöründe istediğini elde edemeyen Şeref Sözü dizisinin 4. yeni bölümü, 4 Kasım 2020 Salı günü saat 20.00'de Show TV'de son kez ekranlara gelecek.

YENİ BÖLÜM NELER OLACAK?

Şeref Sözü 4. bölüm özeti: Tüm ada halkı seferber olup İsra'yı ararken; İsra ölümle yaşam arasında bir savaş vermektedir. Cihan'ın gerçeği öğrenmemesi için elinden geleni yapan Emsal, İsra'yı hayatlarından tümüyle çıkaracak planını uygulamaya koyar.

Cihan, İsra'yı bulabilecek mi? İsra'nın akıbeti ne olacak? Cavidan, yaşadığı vicdan azabına dayanamayıp her şeyi itiraf edecek mi? İsra'yı kurtarmaya gelen Mahbube'nin planı ne? Faruk, İsra'yı bulmak için nasıl bir yol deneyecek?

d711522914839f40c25c6542917e9533-840.jpg

ŞEREF SÖZÜ KONUSU NE?

Adabeyli Ailesi sahip oldukları adada kendi koydukları kurallar çerçevesinde yaşamaktadır. Cihan Adabeyli; koskoca bir servetin ve toprakların yegane sahibi, atadan kalma bir düzenin temsilcisidir. Ansızın Adabeyli Adası'na bir telefon gelir ve Cihan Adabeyli'nin tüm hayatı geçmişte canını kurtaran bir adama verdiği şeref sözünü tutma vaktinin gelmesiyle değişir. Arayan İsra'dır. İsra'nın tek bir umudu vardır: Cihan Adabeyli!

Kucağında yeni doğmuş bebeği ile son çare Cihan'ı arar. Ve Cihan Adabeyli uçağına atlayıp Lübnan'a gider! Faruk, şehrin her yerinde İsra'yı ve çocuğunu ararken, Cihan hayatını değiştirecek bir karar vermek zorunda kalır. İsra'nın Adabeyli Malikanesi'ne Cihan'ın karısı olarak gelmesiyle Adabeyli Adası'nda tüm düzen alt üst olacaktır...

Adabeyli Adası'nda İsra'nın gelişi ve yanında getirdikleriyle geçmişin sırları ortaya dökülecek, geleceğe dair büyük bir yangının fitili ateşlenecektir. Verilen 'Şeref Sözü' geride kalan her şeyin yıkımına ve çok büyük acılarla sınanacak destansı bir aşkın doğumuna sebep olacaktır!

ŞEREF SÖZÜ OYUNCULARI KİMLER?

TIMS&B'nin yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Eda Tezcan'ın yazdığı, yönetmenlik koltuğunda Cevdet Mercan'ın oturduğu Şeref Sözü oyuncu kadrosunda; Tolgahan Sayışman, Sude Güler, Hülya Darcan, Aras Aydın, Meltem Gülenç, Öykü Çelik, Umut Kurt, Toprak Sağlam, Bülent Düzgünoğlu, Mert Yavuzcan, Hülya Şen, Nazlı Çetin, Sıla Korkmaz, Begüm Alınca, Sahra Gümüş, Görkem Türkeş gibi isimler yer alıyor.

640xauto.jpg

ŞEREF SÖZÜ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Çarşamba günleri Show TV'de yayınlanan Şeref Sözü dizisinin çekimleri, İzmir'de dizi için yeniden tasarlanan 480 bin m2'lik bir adada yapılıyor. Dizinin çekildiği adada iç ve dış mekan olmak üzere 3 bin metrekarelik alan dizi dünyasına uygun olarak dekore edilirken, Adabeyli Konağı'nın iç mekanları için adada yer alan turizm tesisi yeniden tasarlandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (12)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
12 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN