Alev Aydın kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte merak edilenler

Alev Aydın kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte merak edilenler

Senaryo yazarı Alev Aydın ile dünyaca ünlü şarkıcı Halsey çifti, dünyaya gelen erkek çocuklarına Ender Ridley adını verdi. Oğlunun odasının fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşan ABD'li şarkıcının Türkçe öğrenmeye başladığı öğrenildi. İşte, Alev Aydın ve Halsey biyografisi...

Türk sevgilisi Alev Aydın ile birlikteliğinden kısa bir süre önce Ender Ridley adını verdikleri bir erkek bebek dünyaya getiren ünlü şarkıcı Halsey, oğlunun odasının fotoğraflarını paylaştı. 26 yaşındaki Halsey, duvarında "Ender" yazılı olan odanın fotoğraflarını, Instagram sayfasında paylaştı.

Ünlü şarkıcının "Evet... İşte böyle bir şeye benziyor" diye yazdığı paylaşımına sevgilisi Alev Aydın'dan "That tombiş life" (Bu tombiş hayat) yorumu geldi.

Bu yoruma Halsey de, "Tombalak bebe" yazarak yanıt verdi. Bir süre önce Türkçe öğrenmeye başladığını açıklayan Halsey'in bu yanıtına Türk takipçilerinden de çok sayıda yorum geldi. Ünlü şarkıcının Türk takipçileri Alev Aydın ile Halsey'e ne kadar tatlı olduklarını belirten yorumlar yazdı.

6110f36f4e3fe005c47c16b5.jpg

ALEV AYDIN'IN HAYAT HİKAYESİ

1995 yılında dünyaya geldi. Alev Aydın'ın çocukluk yıllarında Giresun'da fotoğrafı olduğu için buralı olduğu düşünülüyor.

2017 yılında 'Controller and HipMen: Los Angeles' ve 'Small Shots' sinema filmlerinin senaristliğini yaptı. Öte yandan 'Cruel Hearts', 'Lonely Boy', 'Mother Hen' gibi filmlerde de imzası bulunuyor.

2019 yılından beri beraber olduğu ABD'li şarkıcı Halsey ile 2021 yılında bir erkek çocuk dünyaya getirdi.

6110f4224e3fe005c47c16d4.jpg
Şarkıcı Halsey

ŞARKICI HALSEY KİMDİR?

Tam adı 'Ashley Nicolette Frangipane' olan Halsey, 29 Eylül 1994 tarihinde ABD'nin New Jersey eyaletinin Edison kentinde dünyaya geldi.

Şarkı yazmaya 17 yaşında başlayan Halsey, 2014 yılında Astralwerks adındaki müzik şirketi ile bir anlaşma imzalayarak, ilk mini albümü olan 'Room 93'ü çıkardı.

İlk albümü olan Badlands'da Room 93'ü izleyerek 2015’te piyasaya sürüldü. Halsey, anne tarafından Macar, İtalyan, İrlandalı ve baba tarafından Amerika-Afrika kökenli olan Halsey, 14 yaşında akustik gitara geçmeden viyola, keman ve viyolonsel çaldı.

16 ya da 17 yaş civarlarında ona bipolar bozukluk teşhisi konuldu. 18 yaşında, mâli problemlerle karşılaştı ve müzik, kirasını ödemek için bir yol oldu. Çeşitli sahne isimleri altında farklı kentlerde çok sayıda akustik gösteriler yapan şarkıcı, son olarak lakabı olarak Halsey'yi seçti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN