Ali Murat Altunmeşe kimdir? Neden öldü, kaç yaşındaydı? İşte hayat hikayesi

Ali Murat Altunmeşe kimdir? Neden öldü, kaç yaşındaydı? İşte hayat hikayesi

Genç yaşta oyunculuğa adım atan Ali Murat Altunmeşe, son olarak TRT 1'de yayınlanan 'Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı' dizisinde rol aldı. Türk halk müziğinin güçlü sesi İzzet Altınmeşe'nin de oğlu olan ünlü oyuncu, sanat hayatına tiyatro sahnelerinde başladı. İşte, Ali Murat Altunmeşe biyografisi...

Rol aldığı 'Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı' dizisinin çekimlerine verilen arayı değerlendirerek memleketi Mersin'e giden Ali Murat Altunmeşe, 11. kattaki dairesinden düşerek hayatını kaybetti. 42 yaşındaki oyuncunun talihsiz kaza sonucu düştüğü tahmin edilirken, intihar ettiğine ilişkin iddialar da ortaya atıldı.

ALİ MURAT ALTNMEŞE NASIL VEFAT ETTİ?

Bir program için Mersin'de bulunan oyuncu Ali Murat Altunmeşe, Yenişehir ilçesi Limonluk Mahallesi'nde kaldığı apartmanın 11. katından zemine düştü.

Vatandaşlar, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenen Ali Murat Altunmeşe'nin cansız bedeni, otopsi için Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ölüm haberinin ardından, Ali Baba ve 7 Cüceler filminde beraber yer aldığı Cem Yılmaz da sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, "Ali Murat kardeşimizin acı haberini aldım. Çok üzüldüm. Altınmeşe ailesine başsağlığı diliyorum. Allah sabır versin. Mekanı cennet olsun" dedi.

2021-12-19-170211.jpg
Cem Yılmaz ve Ali Murat Altunmeşe

ALİ MURAT ALTNMEŞE İNTİHAR MI ETTİ?

TV8 ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programına telefonla bağlanan ailenin yakın dostu sanatçı Selahattin Alpay, Ali Murat Altınmeşe'nin ölümüyle ilgili olarak, "Kolumuz kanadımız kırıldı. İnançlı bir çocuktu nasıl oldu hâlâ şoktayız. Şu an Mersin'deler yarın İstanbul'da defnedeceğiz. Allah ana ve babaları evlat acısıyla imtihan etmesin. Kendimi onun yarı babası olarak kabul ediyorum çünkü elimde büyüdü" dedi.

Ali Murat Altınmeşe'nin vefatıyla ilgili bir detayı da paylaşan sanatçı sözlerine şöyle devam etti:

"İzzet Altınmeşe 1 ay önce Mersin'e gitti. Ali Murat da onları özlediği için 3-4 gün önce Mersin'e onların yanına gitmiş. Olay dayısının evinde oldu. Başı mı döndü tansiyonu mu çıktı bilmiyoruz. Kesin netice bugün sonuçlanır. Ali Murat'ın biraz hasta olduğunu biliyordum. İzzet Altınmeşe de 'Allah verdi Allah aldı' dedi. Biraz psikolojik sorunlarının olduğunu biliyorum. Efendi bir çocuktu ama iş bulma konusunda zorluk çekti."

61bf1a4f4e3fe005e457c3c3-001.jpg

ALİ MURAT ALTUNMEŞE'NİN HAYATI

1979 yılında Mersin'de dünyaya geldi. Şarkıcı İzzet Altınmeşe'nin oğludur, oyuncu Fırat Altunmeşe'nin abisidir.

Üniversite öğrenciliği sırasında oyunculuk eğitimi aldı. Tiyatro sahnelerinde çeşitli oyunlarda rol aldıktan sonra bazı televizyon dizilerinde ve sinema filmlerinde oynadı.

2014 yılında 'Bir Don Juan Öldürmek' sinema filminde yer aldı.

2015 yılında Cem Yılmaz'ın 'Ali Baba ve 7 Cüceler' filminde oynadı.

Son olarak 'Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı' dizisinde oynadı.

Ali Murat Altunmeşe 19 Aralık 2021 tarihinde Mersin'de 42 yaşında hayatını kaybetti.

ALİ MURAT ALTUNMEŞE DİZİLERİ

2021 - Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı

ALİ MURAT ALTUNMEŞE FİLMLERİ

2014 - Bir Don Juan Öldürmek
2015 - Ali Baba ve 7 Cüceler

cdmyjroveai5wzo.jpg
Ali Murat Altunmeşe ve Fırat Altunmeşe

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN