Oğlu Ali Murat Altınmeşe'yi kaybeden İzzet Altınmeşe ilk kez konuştu

Son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı isimli dizide rol alan oyuncu Ali Murat Altınmeşe'nin ani ölümü sevenleri ve ailesini yasa boğdu. Ünlü türkücü İzzet Altınmeşe, evladını toprağa verdikten sonra ilk kez konuştu. Altınmeşe, 'Yalan dünyada gerçek bir yaşamı yaşadık' itirafında bulunarak 'Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın' dedi.

Oyuncu Ali Murat Altunmeşe'nin 11. kattan düşerek hayatını kaybetmesi sonrası babası İzzet Altınmeşe, oğlunun vefatıyla ilgili ilk kez açıklamalarda bulundu. "İşte yalan dünyadan bir gerçek yaşam daha yaşadık" diyen Altınmeşe, "Allah evlatlarınızı bağışlasın. Allah evlat acısı kimseye tattırmasın" dedi.

"YÜCE YARADAN NASİP EDİYOR"

Yaşanan acı olayla ilgili açıklama yapmak üzere kamera karşısına geçen İzzet Altınmeşe, "Çok değerli dostlarım, sevgili kardeşlerim, sevgili bacılarım. İşte yalan dünyadan bir gerçek yaşam daha yaşadık. Hepimizin yaşadığı veya yaşayacağı, bu tür yaşamın içinden dediğimiz, acı da olsa tatlı da olsa, yüce yaradan nasip ediyor." dedi.

"ALLAH EVLATLARINIZI BAĞIŞLASIN"

Cenazeye gelen ve gelemeyen herkese teşekkür eden Altınmeşe, sözlerinin devamında ise "Evet, yakın zamanda bize emanet edilen evladım, Ali Murat'ın cenazesine lütfedip uzaktan, yakından gelenler ve gelemeyenler ve yanımda olanlar, uzaktan sevenler, yakından sevenler, hepinize ama hepinize, bütün Türkiye'min güzel insanları, sizlere çok teşekkür ediyorum. Allah bütün geçmişlerinize rahmet etsin. Allah evlatlarınızı bağışlasın. Allah evlat acısı kimseye tattırmasın. Allah'a emanet olun. " ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN