Yaz ekranlarına farklı bir tat 'Cam Tavanlar'

Yaz ekranlarına farklı bir tat 'Cam Tavanlar'

Başrollerinde Bensu Soral ve Kubilay Aka'nın yer aldığı 'Cam Tavanlar' dizisi 9 Haziran 2021 Çarşamba günü Show TV'de izleyiciyle buluşuyor. Kadınların iş hayatında yaşadığı ayrımcılığı konu edinen dizinin çekimleri İstanbul'da yapılıyor. İşte, Cam Tavanlar hakkında merak edilenler...

Show TV'nin yeni yaz dizisi Cam Tavanlar'da aile ilişkileri, arkadaşlık ilişkileri, iş ilişkileri ve aşkın yanı sıra kadınların iş hayatında maruz kaldığı baskı ve mobbinge dikkat çekilerek kamuoyunda farkındalık oluşturulacak. İlk kez 1978'de Marilyn Loden tarafından bir konferansta kadınların iş yerlerinde maruz kaldıkları ayrımcılık nedeniyle, iş yerinde yükselmelerinin engellenmesini anlatmak için kullanılan bir benzetme olan 'cam tavan' tabiri, o günden bu güne kadar küresel çapta kullanılıyor.

CAM TAVANLAR FRAGMAN

CAM TAVANLAR DİZİSİNE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

Farklı konusuyla ve oyuncu kadrosuyla yaz sezonuna iddialı bir giriş yapan Cam Tavanlar dizisi 1. bölümüyle, 9 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 20.00'de Show TV'de yayın hayatına başlayacak. Dizi, romantik ve eğlenceli bir dile sahip olduğu kadar içinde ilham verecek pek çok unsuru da barındırıyor. Cam Tavanlar tüm bölümler izlemek için dizinin resmi Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.

'Cam Tavanlar' kadınların iş hayatında karşılaştığı birçok sorun ve engeli ifade ediyor. Dizide de Bensu Soral'ın oynadığı karakter 'Leyla' başta olmak üzere iş hayatında başarıya ulaşmaya çalışan kadınların mücadeleleri ekranlara gelecek. Kubilay Aka'nın canlandırdığı 'Cem' karakteri de bu mücadeleye kayıtsız kalmayacak ve Leyla'ya destek olacak.

CAM TAVANLAR KONUSU NE?

Cam Tavanlar'da iş hayatında kendi çabasıyla yükselen genç bir kadın olan Leyla ile prestijli bir aileden gelerek her istediğini kolaylıkla elde eden, sırf erkek olduğu için birçok kapının kolaylıkla açıldığı rakibi Cem'in tatlı, sert yarışı; intikam, aşk, rekabet gibi temalar eşliğinde anlatılıyor.

Kadınların merdivenleri tek tek tırmandığı, erkeklerin ise asansörle dümdüz yukarı çıktığı bir dünyadayız. Bu dünyanın tam ortasında, azimli, çalışkan, güçlü bir kadın; Leyla... Dişiyle tırnağıyla kurduğu restoran zincirinin CEO'su... Erkekler dünyasında bir kadın olarak varlığını korumaya çalışan Leyla, restoranda ansızın patlak veren bir yangının sonuçlarıyla mücadele etmeye başlıyor fakat devasa bir problemin adım adım yaklaştığından henüz habersiz...

Leyla ve başarılı bir yönetici olan Cem Kumcu'nun yollarının kesişmesi, ikili arasında kolay kolay sönmeyecek bir yangın başlatıyor. Alevler yükseldikçe mücadele, rekabet, çekişme ve aşk harlanacak; ikili kendilerini büyük bir savaşın içinde bulacak.

10a186234ce693e3ef167eeaf619605d-840.jpg

CAM TAVANLAR OYUNCULARI KİMLER?

Ojo Pictures'ın yapımcılığını üstlendiği, Meriç Acemi'nin senaryosunu kaleme aldığı, Fehmi Öztürk'ün yönetmen koltuğuna oturduğu Cam Tavanlar dizisi oyuncu kadrosunda; Bensu Soral (Leyla), Kubilay Aka (Cem), Hatice Aslan (Süreyya), Utku Ateş (İskender), Ahmet Melih Yılmaz (Şinasi), Beril Kayar (Aylin), Ayten Soykök (İnci), Mehmet Bilge Aslan (Haldun), Şifanur Gül (Suna), Aziz Caner İnan (Emre), Alper Kut, Gizem Erdem, İsmail Karagöz, Şehnaz Bölen Taftalı, Cevdet Arıcılar gibi isimler yer alıyor.

CAM TAVANLAR NEREDE ÇEKİLİYOR?

İnsanların içini ısıtacak eğlenceli bir hikayeye sahip olduğu kadar pek çok anlamlı mesaj da verecek Cam Tavanlar dizisinin çekimleri İstanbul'un çeşitli semtlerinde ve mahallerinde gerçekleştiriliyor. Diziseverler, iddialı yapımın özellikle Şişli, Beşiktaş ilçelerinde çekimlerin yapıldığını bildirirken, Beykoz sırtlarında geçen sahneler de bulunuyor.

0621f27a1ad0e7f074df8f1e1b715144-840.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN