3,5 yıl sonra 'Cam Tavanlar' ile setlere döndü

3,5 yıl sonra 'Cam Tavanlar' ile setlere döndü

2017 yılında İçerde dizisinden beri ekranlarda yer almayan Bensu Soral, 'Cam Tavanlar' dizisiyle setlere geri döndü. Kadınların iş hayatında maruz kaldığı mobbing ve tacize dikkat çekecek dizide 'Leyla' karakteriyle boy gösterecek ünlü oyuncu, yeni neslin farkındalığının daha yüksek olduğunu ve umutlu olduğunu söyledi. İşte, Bensu Soral biyografisi...

Show TV'nin yeni yaz dizisi Cam Tavanlar, 9 Haziran 2021 Çarşamba günü izleyicisiyle buluştu. Farklı hikayesiyle ve kadınlara yönelik baskıya farkındalık oluşturmayı amaçlayan dizinin başrollerini Bensu Soral ve Kubilay Aka paylaşıyor. 'Cam Tavanlar' tabirini yeni öğrendiğini belirten başarılı oyuncu, dizinin iş dünyasındaki kadın-erkek olma farkı arasındaki eşitsizlikle ciddi anlamda dikkat çekeceğini söyledi.

10a186234ce693e3ef167eeaf619605d-840-001.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN