Çiğdem Günal kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, ne mezunu? İşte hayat hikayesi

Çiğdem Günal kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, ne mezunu? İşte hayat hikayesi

Üniversite eğitimini iktisat üzerine alan ve bir süre bankacılık yapan Çiğdem Günal, çocukluk hayali olan televizyon spikerliğini ilk kez BJK TV'de haber sunarak gerçekleştirdi. 2020 yılında Tivibu Spor'a transfer olan ünlü spiker, burada özel röportajlar gerçekleştirdi, haber bültenleri sundu. İşte, Çiğdem Günal biyografisi...

Spor medyasının son döneminde adını duyuran spikerlerinden biri olan Çiğdem Günal, tenisle ve su sporlarıyla yakından ilgileniyor. Yaptığı aktiviteleri sosyal medya hesabından paylaşan deneyimli spikerin dövmesi de takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. Çiğdem Günal'ın dövmesinde, Hz. Mevlana'nın, "Öldüm der durur, yine de yaşarsın" sözünün yazdığı öğrenildi.

cigdem-gunalin-dovmesi.jpg

ÇİĞDEM GÜNAL'IN HAYATI

19 Temmuz 1987 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Çiğdem Günal aslen Bursalıdır.

İlkokulu, ortaokulu ve liseyi Bursa'nın Yenişehir ilçesinde okudu. Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi'nde tamamladı. Yüksek lisansını aynı üniversitede İnsan Kaynakları Yönetimi üzerine yaptı.

Mezuniyetinin ardından iş hayatına atılan Çiğdem Günal, özel bir bankada çalışmaya başladı. Çocukluktan beri ilgi duyduğu televizyon spikerliği için Dialog Anlatım ve İletişim Merkezi'nde diksiyon dersi aldı.

İlk ekran deneyimini 2016 yılında BJK TV'de sunuculuk yaparak yaşadı.

Yeni başladığı spikerlik mesleğine 2017 yılında ara vererek Katar'a yerleşti. Yaklaşık 3 yıl boyunca hayatını burada sürdürdü.

Türkiye'ye 2020 yılında geri dönen Çiğdem Günal, Tivibu Spor ile anlaşarak kanalın ekran yüzü oldu. 2022 Eylül itibarıyla buradaki görevini sürdüren başarılı spiker, haber bültenlerinin yanı sıra gündüz kuşağında 'Her Gün Spor' adlı programda ağırladığı konuklarıyla gündeme dair sohbetler gerçekleştiriyor.

cigdem-gunal-kimdir-kac-yasinda-nereli.jpg

ÖZEL YAŞAMI

1987 doğumlu olan Çiğdem Günal, 2023 yılı itibarıyla 36 yaşındadır.

Çiğdem Günal 1.71 metre boyunda, 53 kilo ve yengeç burcudur.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @cigdem_gunal ve Twitter'da @cigdemmgunal kullanıcı adıyla yer almaktadır.

ÇİĞDEM GÜNAL'IN KARİYERİ

2016-2017 - BJK TV
2020-2022 - Tivibu Spor

cigdem-gunal-boy-kilo.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN