Deniz Satar kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? İşte hayat hikayesi

Deniz Satar kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? İşte hayat hikayesi

Üniversite eğitimini gazetecilik üzerine alan Deniz Satar, öğrencilik yıllarından itibaren çeşitli mecralarda sunuculuk yapmaya başladı. Mezuniyetinin ardından Fanatik gazetesinde editörlük yaparak başladığı mesleğinde uzun yıllar TRT Spor'un ekran yüzü oldu. Kariyerine kısa bir süre ara verdikten sonra A Spor'da izleyicisiyle buluştu. İşte, Deniz Satar biyografisi...

2016 yılında verdiği bir röportajda kendisine yönetilen, "Neden spor programı sunmaya sıcak baktınız?" sorusu yanıtlayan Deniz Satar, "Sporun hep içindeydim. Gerek profesyonel sporculuk iştahı, gerek hayatın gösterdiği rota, gerek içimdeki tutku. Ortaokul ve lisede basketbolcu olmak için çabalamam mı, okul takımından Bornova Belediyespor Hentbol Takımı'na transfer olup, profesyonel hentbol hayatına girmem mi, üniversitede basketbol muhabirliği yapıp şehir şehir gezmem mi... Ne zaman başladı ben de tam olarak kestiremiyorum aslında" ifadelerini kullandı.

deniz-satar-sevgilisi-var-mi-evli-mi.jpg

DENİZ SATAR'IN HAYATI

1987 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Deniz Satar aslen İzmirlidir.

İlkokulu, ortaokulu ve liseyi İzmir'de okudu. Lisans eğitimini Konya Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünden 2012 yılında tamamladı.

Liseden mezun olduktan sonra İzmir'de yayın yapan Kordon TV'de canlı müzik programı sundu. Konya'da okuduğu yıllarda Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin uygulama birimi olan ve aynı zamanda yerel yayın yapan ÜnTV'de haber programı hazırlayıp sundu. Konya merkezli ulusal televizyon kanalı KonTV'nin spor servisinde staj yaptığı dönemde Konya Tenis ve Dağcılık kulübünün spor dergisi Konkort'ta köşe yazarlığı yaptı.

Üniversitenin yaz stajını TV8 haber merkezi, Digitürk içerik/kreatif gibi departmanlarda yaptı. 2010 yılında TRT Müzik'te 'Şenlik Ateşi' adında festival-gezi programı sundu.

Deniz Satar, 2012 yılında yurt dışına giderek 6 ay dil eğitimi aldı.

Üniversiteden mezun olduktan sonra TRT Spor kanalında hafta içi her sabah yayınlanan 'İlk Baskı' adlı programı sundu. Daha sonra hafta sonu günleri 'Spor Keyfi' programını sundu.

Fanatik Gazetesi'nde editör ve Web TV spikeri olarak görev yaptı. Hürriyet Web ve Nesine TV'de çeşitli canlı yayınlar yaptı.

2020 yılında TRT Spor'dan ayrılarak bir süre ekranlara ara verdi. Kongre, konferans ve etkinlik sunuculuğu yaptı.

2022 yılında A Spor ile anlaşarak burada hafta sonları 'Yaşasın Hafta Sonu' adlı programı hazırlayıp sundu.

deniz-satar-hangi-kanalda.jpg

ÖZEL YAŞAMI

1987 doğumlu olan Deniz Satar, 2023 yılında 36 yaşındadır ve bekardır.

Deniz Satar 1.63 boyunda, 53 kilo ve koç burcudur.

İyi seviyede İngilizce konuşabilmektedir.

2017-2021 yılları arasında spor yazarı Uğur Meleke ile beraberdi.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @denizsatar kullanıcı adıyla yer almaktadır.

deniz-satar-boy-kilo.jpg

deniz-satar-ne-is-yapiyor.jpg

deniz-satar-nereli.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN