Demet Gedik kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? İşte hayat hikayesi

Demet Gedik kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? İşte hayat hikayesi

Üniversitede gazetecilik bölümü mezunu olan Demet Gedik, sunuculuk ve spor yayıncılığı üzerine ayrıca eğitim alarak 2021 yılında medya sektörüne girdi. A Spor'da önce muhabirlik yapan ünlü spiker, 2022 yılında 'Gün Ortası' programının sunuculuğunu yapıyor. İşte, Demet Gedik biyografisi...

Demet Gedik Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafları takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuluyor. İş hayatından anlık fotoğraflar ve videolar paylaşan genç spiker, tatil günlerinde de paylaşım yapmayı ihmal etmiyor.

demet-gedik-hangi-kanalda.jpg

DEMET GEDİK'İN HAYATI

22 Ekim 1994 tarihinde İstanbul'un Kadıköy ilçesinde dünyaya geldi. Demet Gedik aslen Erzincanlıdır.

İlkokulu ve ortaokulu Kadıköy'de, liseyi Kemal Atatürk Anadolu Lisesi'nde okudu. Lisans eğitimini İstanbul Aydın Üniversitesi Gazetecilik bölümünde tamamladı.

Demet Gedik, mezuniyetinin ardından spiker olmak için Dialog Anlatım ve İletişim Merkezi'nde diksiyon ve sunuculuk eğitimi aldı. Daha sonra ABD'de Kingsborough Community College'de İngilizce dil eğitimi aldı. New York Üniversitesi'nde de röportaj üzerine dersler aldı. Son olarak Kadir Has Üniversitesi'nin Spor Çalışma Merkezi'nde Spor İletişimi eğitim programını tamamladı.

2016 yılında Turque Diplomatique dergisinde staj yaptı. 2021 yılının aralık ayında A Spor'da çalışmaya başladı. Bazen maç önü yayınlarında, bazen de muhabir olarak ekranlara geldi. 2022 yılının mayıs ayından itibarense gündüz kuşağında yayınlanan 'Gün Ortası' programında sunuculuk yapmaya başladı.

demet-gedik-boy-kilo-kac.jpg

ÖZEL YAŞAMI

1994 doğumlu olan Demet Gedik, 2023 yılı itibarıyla 29 yaşındadır ve bekardır.

Demet Gedik 1.76 boyunda, 55 kilo ve terazi burcudur.

İyi seviyede İngilizce konuşabilmektedir.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @gedikdemett, Facebook'ta @demet.gedik.96, Linkedin'de @demet-gedik kullanıcı adıyla yer almaktadır.

demet-gedik-ne-mezunu.jpg

demet-gedik-evli-mi-sevgilisi-kim.jpg

demet-gedik-ne-is-yapiyor.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN