Eşref Hamamcıoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte hayat hikayesi

Eşref Hamamcıoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte hayat hikayesi

2018 yılından beri yürüttüğü Galatasaray Divan Kurulu Başkanlığı görevini bırakarak Galatasaray Spor Kulübü Başkanlığı'na aday olan Eşref Hamamcıoğlu'nun yönetim kurulu aday listesinde 44 üye bulunuyor. Deneyimli iş insanı 2001 yılından beri kulüp yöneticiliği ve divan kurulunda çeşitli görevlerde bulunuyordu. İşte, Eşref Hamamcıoğlu'nun hayatı...

Galatasaray'da başkanlık seçimi heyecanı yaşanıyor. Bu yılın başında başkanlık yarışında yer alacağını açıklayan Eşref Hamamcıoğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla adaylığını duyurmuştu.

Uzun yıllar iş hayatında yöneticilik yapan Eşref Hamamcıoğlu, daha önce yaptığı açıklamada şunları söylemişti: "Biz her şeyini Galatasaray'dan alan insanlarız. Artık hepimiz, özellikle divan kurulu üyeleri olarak her kesiminden gelen talep ve teveccühlere duyarsız kalmayacağız. Seçim tarihi belli olduğu zaman görev verilmesi halinde bu görevden kaçınmayacağımı ve bu konuda çalışmalar, projeler içinde olduğumu beyan etmek istiyorum." Eski Galatasaray Başkanı Faruk Süren'in damadı Burak Elmas da Galatasaray başkanlığına aday olduğunu açıklamıştı.

EŞREF HAMAMCIOĞLU'NUN HAYAT HİKAYESİ

1954 yılında İstanbul'da dünyaya geldi.

1975 yılında Galatasaray Lisesi'nden mezun olduktan sonra 1980 yılında Sorbonne Üniversitesi İşletme bölümünü bitirdi.

1981-1992 yılları arasında Tekfen Holding'e bağlı grup şirketlerinde çeşitli kademelerde yöneticilik yaptı. 1992-2012 yılları arasında Sodexo'da kurucu genel müdür ve CEO olarak görev yaptı.

Eşref Hamamcıoğlu, 1994-1998 yılları arasında Duygun Yarsuvat ve Anıl Büyükeroğlu başkanlıklarında Galatasaraylılar Derneği'nde ve 2001-2002 yıllarında Mehmet Cansun başkanlığında Galatasaray Spor Kulübü'nde yönetici olarak çalıştı.

Türk-Fransız Ticaret Derneği, TÜSİAD, Türkiye Olimpiyat Komitesi üyesidir.

esref-hamamcioglu-yoneticilerimiz-amigo-olursa-taraftar-da-yonetici-olur-kyxrpx7k.jpg

ÖZEL YAŞAMI

1954 doğumlu olan Eşref Hamamcıoğlu, 2021 yılı itibarıyla 67 yaşındadır ve bekardır.

İyi derecede İngilizce ve Fransızca konuşabilmektedir.

Eşref Hamamcıoğlu evli ve bir çocuk babasıdır.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @esrefha, Twitter'da @hamamcioglu_e kullanıcı adıyla yer almaktadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN