Mustafa Cengiz Galatasaraylılara müjdeyi verdi

Mustafa Cengiz Galatasaraylılara müjdeyi verdi

Galatasaray Başkanı Cengiz, sarı-kırmızılı ekibin henüz 1 yılları daha olmasına rağmen FFP konusunda serbest kaldığını duyurdu.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, UEFA ile Finansal Fair Play (FFP) anlaşmasının sona erdiğini açıkladı.

Mustafa Cengiz’in açıklamaları şu şekilde:

Dava sürecinden bahseden Cengiz, "Geldiğimizden beri FFP ile uğraştık. 2+1 yıl ceza alacaktık ama kendimizi iyi ifade ettik ve 4 yıllık yapılandırma anlaşması yaptık. Arkasından CAS'a gitti dava. Orada da kazandık. Satmadan alamama kuralı bizi çok sınırladı. Bize eleştiride bulundular, onlara da hak veriyorum." dedi.

"SAVLARIMIZA İKNA OLDULAR"

Sürecin dolmasına henüz 1 yıllarının daha olduğunu dile getiren Cengiz, şunları söyledi, "Şimdi size müjdeyi vereceğim. Bugün itibarıyla biz, daha bir yılımız olmasına rağmen Finansal Fair Play'den çıkış yaptık. Buradan UEFA'ya teşekkür ediyorum. Bizim savlarımıza ikna oldular. Sağ olsunlar bizi bir yıl önceden serbest bıraktılar."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN