Ferhat Güzel kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? İşte hayatı

Ferhat Güzel kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? İşte hayatı

Arabesk müziğin tanınan isimlerinden Ferhat Güzel, küçük yaşlardan itibaren İbrahim Tatlıses'in desteğiyle müzik dünyasına adım attı. Güçlü sesiyle beğeni toplayan ünlü şarkıcı, ilk albümünü 1988 yılında piyasaya sürdü. İşte, Ferhat Güzel biyografisi...

Esprili kişiliğiyle bilinen Ferhat Güzel, katıldığı televizyon programlarında seyircilerin ilgisini topluyor. "Ailemden biri olarak görüyorum" dediği İbrahim Tatlıses ile bir dönem arası açılan deneyimli şarkıcı, verdiği bir röportajda, "Evimin duvarında babamın değil İbrahim abinin fotoğrafı var. Ben, onun bana aldığı evde oturuyorum. Benim suikasttan haberim yoktu, ben vurulacağını bilseydim kurşunlara karşı bedenimi ortaya koyardım" dedi.

242234.jpg

FERHAT GÜZEL'İN SEVGİLİSİ KİM?

Ferhat Güzel, sevgilisi Nur Aksoy tarafından bıçaklı saldırıya uğradığını ileri sürerek şikayetçi oldu. İddiaya göre Güzel, 27 Ağustos 2021 günü sevgilisi Nur Aksoy ile buluştu.

İstanbul Beyoğu'ndaki bir mekanda eğlenen iki sevgili, bir süre sonra aralarındaki para ilişkisi nedeniyle şikayetçi oldukları bir dava nedeniyle tartışmaya başladı. Bir süre sonra mekandan ayrılan ikili, Güzel'in Şişli'deki evinde de tartışmaya devam etti.

İddiaya göre; kısa sürede arbedeye dönüşen tartışmada Nur Aksoy, mutfaktan aldığı bıçakla Güzel'e saldırdı. "Senin karnını deşeceğim" sözleriyle bıçağı savuran Aksoy, sevgilisinin eline geçirdiği telefonu duvara fırlattı.

Kafasına aldığı darbe sonrası sevgilisini evden çıkartmaya çalışan Güzel, başarılı olamayınca evden kaçtı. İkilinin yüksek sesli kavgası devam ederken, yoldaki polisleri fark eden ünlü şarkıcı polislere sığındı.

FERHAT GÜZEL'İN HAYAT HİKAYESİ

1973 yılında Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde dünyaya geldi.

Çocuk yaşlardan itibaren müziğe ilgi duydu. Amatör olarak düğünlerde ve çeşitli mekanlarda şarkılar söyledi.

Memleketlisi İbrahim Tatlıses'in desteğini alarak 1988 yılında 'Vay Haline Vay - O Sevgilimdi' adlı ilk albümünü çıkardı.

'Hüküm Giymişim' ve 'Dermanım Ol' şarkılarıyla adını duyurdu.

Uzun süre 'İbo Show' programında çeşitli tiplemeler yaptı ve skeçlerde rol aldı.

2010 yılında Şafak Sezer'in sinema filmi 'Kutsal Damacana 2: İtmen'de konuk oyuncu olarak yer aldı.

ferhatguzell-262766065-281057157367747-9110169213349095122-n.jpg

ÖZEL YAŞAMI

1973 doğumlu olan Ferhat Güzel, 2021 yılı itibarıyla 48 yaşındadır ve bekardır.

Bir süredir Nur Aksoy ile beraberdir.

Ferhat Güzel 1.81 metre boyunda, 85 kilo ve yay burcudur.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @ferhatguzell, Twitter'da @ferhatttguzel, Youtube'da @ferhatguzel kullanıcı adıyla yer almaktadır.

FERHAT GÜZEL ALBÜMLERİ

1988 - Vay Haline Vay - O Sevgilimdi
1993 - Laf Aramızda - Derdin Ne Senin?
1997 - Bir Hüzünlü Çiftetelli

FERHAT GÜZEL FİLMLERİ

2010 - Kutsal Damacana 2: İtmen (Konuk Oyuncu)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN