Güzin Çorağan kimdir, neden öldü? Güzin Çorağan biyografisi ve rol aldığı yapımlar

Güzin Çorağan kimdir, neden öldü? Güzin Çorağan biyografisi ve rol aldığı yapımlar

Unutulmaz dizi 'Bizimkiler' in Almancı Davut'un eşini canlandıran ünlü oyuncu Güzin Çorağan vefat etti. Vefat haberini Zafer Algöz, Twitter hesabından paylaştı. Güzin Çorağan kimdir? Güzin Çorağan neden öldü? İşte ayrıntılar.

Tiyatro ve sinema oyuncusu Güzin Çorağan dünyaya veda etti. Ölüm haberini oyuncu Zafer Algöz sosyal medya hesabından açıkladı. Güzin Çorağan, unutulmayan Bizimkiler dizisinde rol almış ve ünlenmişti.

Bizimkiler dizisinde Almancı Davut'un eşi rolünde olan Güzin Çorağan hayatını kaybetti. 1989 yılında TRT ekranında yayınlanan efsane dizisi Bizimkiler de rol almıştı. Kendisi gibi oyuncu olan Zafer Algöz vefat haberini duyurdu.

güzin çorağan

GÜZİN ÇORAĞAN KİM?

1962 yılında Bursa Oda Tiyatrosu'nda kariyerine başladı. Uzun yıllar tiyatro oyunculuğu yapmıştır. Daha sonra sinema filmi 'Asiye Nasıl Kurtulur?' filminde ilk kez rol almıştır. Çorağan, ÇASOD üyesidir.

10 yılı aşkın bir sürede Bizimkiler dizisinde rol almış ve ün kazanmıştır. Dizide Almancı Davut'un eşi Ulviye rolünü oynamıştır. Aynı dizide rol alan Tayfun Çorağan ile dünya evine girmiştir.

GÜZİN ÇORAĞAN NEDEN VEFAT ETTİ?

27 Kasım Pazar günü oyuncu Zafer Algöz sosyal medya hesabından Güzin Çorağan 'ın vefat ettiği haberini duyurdu. Ölüm nedeni bilinmeyen oyuncu 79 yaşında dünyaya gözlerini kapattı.

güzin

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN