İdris Elba derken 007’ye Bond için beklenmedik aday

İdris Elba derken 007’ye Bond için beklenmedik aday

Ünlü oyuncu Daniel Craig’in Ölmek İçin Zaman Yok’la (No Time to Die) James Bond karakterine veda etmesinden bu yana serinin hayranları ikonik casus rolünü kimin devralacağını merak ediyor.

Rol için şimdiye kadar pek çok ünlü oyuncunun adı gündeme gelse de, serinin yapımcısı Barbara Broccoli’nin yeni favori adayının sürpriz biri olduğu öne sürüldü. The Sun’a konuşan bir kaynak, Broccoli’nin gizli bir seçme düzenlediğini ve Aaron Taylor-Johnson’ın en öne çıkan aday olduğunu iddia etti.

Kaynak şu ifadeleri kullandı: “Aaron, James Bond rolü için ekran testine katıldı ve hem yapımcılar hem de Barbara onu çok sevdi. En öne çıkan adaylardan biri oldu.” Britanyalı aktör Taylor-Johnson, son dönemde Marvel Sinematik Evreni’ndeki (MSE) Pietro Maximoff rolüyle öne çıkmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN