Oyuncu Güzin Çorağan son yolculuğuna uğurlandı

Oyuncu Güzin Çorağan son yolculuğuna uğurlandı

"Bizimkiler" dizisinde Almancı Davut’un eşi olarak hafızalara kazınan ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Güzin Çorağan, 79 yaşında hayatını kaybetti. Balıkesir'in Gömeç ilçesindeki evinde yaşamını yitiren oyuncu Güzin Çorağan'ın cenazesi, toprağa verildi.

Balıkesir'in Gömeç ilçesindeki evinde 79 yaşında hayatını kaybeden oyuncu Güzin Çorağan'ın cenazesi toprağa verildi. Çorağan'ın bir gün önce mantar yediği için fenalaşması nedeniyle şüpheli ölüm teşhisiyle savcılıkça gönderildiği Bursa Adli Tıp Kurumu Morgundan yakınları tarafından alınan cenazesi Gömeç'in kırsal Dursunlu Mahallesi'ndeki evinin önüne getirilerek burada helallik alındı.

5893656.jpg

Eşiyle ile birlikte yaşadığı Dursunlu Mahallesi'ndeki evinde hayatını kaybeden Güzin Çorağan için Dursunlu Camii'nde tören düzenlendi. 79 yaşında hayata veda eden Çorağan'ın cenazesine ailesi, Gömeç Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Gazi Pişkin, sevenleri ve arkadaşları katılırken, ünlü oyuncunun cenazesinde sanat dünyasından bir tane bile dostunun katılmayışı dikkat çekti.

5893657.jpg

Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından sanatçı Çorağan, yakınları ve sevenlerinin gözyaşları arasında Dursunlu Mezarlığında defnedildi. Yaklaşık 9 yıl önce felç olduğu ve yatağa bağımlı kaldığı öğrenilen Güzin Çorağan'ın çoklu organ yetmezliğinden hayatını kaybettiği öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN