Hakan Gündoğar kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? İşte merak edilenler

Hakan Gündoğar kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? İşte merak edilenler

Hakan Gündoğar hangi kanalda? Beşiktaş'ın merhum başkanı Süleyman Seba ile yapılan son röportaja imza atarak spor medyasında ses getiren Hakan Gündoğar, kariyeri boyunca Star TV, NTV Spor, BJK TV, A Spor gibi televizyon kanallarında çalıştı. Youtube kanalından da yayınlar yapan deneyimli gazeteci, özel haberler hazırladı. İşte, Hakan Gündoğar biyografisi...

BJK TV'de haber müdürlüğü yaptığı sırada 2014 yılında yeni kurulan A Spor ile sıkışan Hakan Gündoğar, burada muhabir, editör ve sunucu olarak görev aldı.

8 Temmuz 2021 Perşembe günü sosyal medyadan paylaşımda bulunan ünlü gazeteci, A Spor'dan ayrıldığını duyurdu. Hakan Gündoğar'ın yeni kanalı hakkında bilgi bulunmazken, paylaşımda şu sözlere yer verdi:

"7 yıl süren güzel yolculuğun sonuna geldik. A Spor ailesiyle bugün itibariyle yollarımız ayrıldı. Her yönüyle çok güzel günler geçirdim ve müthiş insanlarla çalıştım. Bu güzel serüvende yanımda olan tüm arkadaşlarıma, değerli büyüklerime teşekkürü borç bilirim."

hakan-gundogar-neden-ayrildi.jpg

HAKAN GÜNDOĞAR'IN HAYAT HİKAYESİ

4 Ağustos 1981 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Hakan Gündoğar aslen Arnavuttur.

Bakırköy Lisesi'nden mezun oldu.

Genç yaşta girdiği spor medyasında editörlük, kurgu-montaj, muhabirlik, sunuculuk gibi çeşitli görevlerde bulundu.

Star TV'de spor servisinde çalıştı.

2010-2013 yılları arasında NTV Spor'da muhabirlik yaptı. Uzun zamandır ekranlardan uzak olan eski Beşiktaş Başkanı Süleyman Seba ile yaptığı röportajla spor kamuoyunda yankı uyandırdı.

2013-2014 yılları arasında BJK TV'de haber müdürlüğü yaptı.

2014 yılında A Spor'a transfer oldu. Burada birçok özel haberin yanı sıra çeşitli programlarda sunuculuk ve moderatörlük yaptı. 8 Temmuz 2021 tarihinde A Spor'dan ayrıldı.

hakan-gundogar.jpg

ÖZEL YAŞAMI

1981 doğumlu olan Hakan Gündoğar, 2022 yılı itibarıyla 41 yaşındadır ve yengeç burcudur.

Beşiktaş taraftarıdır.

Hakan Gündoğar'ın bir oğlu bulunuyor.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @gundogar.hakan, Twitter'da @hakan_gundogar, Facebook'ta @gundogar, Youtube'da @hakangundogar kullanıcı adıyla yer almaktadır.

HAKAN GÜNDOĞAR SÜLEYMAN SEBA RÖPORTAJI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN