Fırat Günayer kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte hayat hikayesi

Fırat Günayer kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte hayat hikayesi

Üniversiteden gazetecilik mezunu olan Fırar Günayer'in mesleği spor muhabirliği ve futbol yorumculuğu olarak biliniyor. Beşiktaşlı olan deneyimli gazeteci, medya kariyerinin başında bir dönem Fenerbahçe TV'de muhabirlik yaptı. İşte, Fırat Günayer biyografisi...

Futbol gündemini yorumladığı TRT Spor'da İstanbul ofisinin müdürlüğünü yapan Fırat Günayer, sosyal medyada futbol alanında en çok etkileşim alan isimlerden biri olarak dikkat çekiyor. Twitter, Instagram, Facebook gibi popüler sosyal paylaşım sitelerini aktif kullanan ünlü isim, video paylaşım sitesi Youtube'daki kişisel kanalında canlı yayınlar yapıyor ve futbol gündeminde öne çıkanları değerlendiriyor.

1384332-10151710942808100-558956957-n.jpg

FIRAT GÜNAYER'İN HAYATI

1980 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Fırat Günayer aslen Selanik göçmenidir.

Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünde tamamladı.

2004 yılında TRT'nin çeşitli yayınlarında siyaset, kültür-sanat, magazin editörlüğü yaptı.

2006 yılında Fenerbahçe TV'de muhabirlik yaptı.

Daha sonra TRT Spor'a geçerek spor muhabirliği yaptı. Beşiktaş futbol takımını takip eden Fırat Günayer, 2018 yılında TRT Spor İstanbul Müdürü oldu.

ÖZEL YAŞAMI

1980 doğumlu olan Fırat Günayer, 2021 yılı itibarıyla 41 yaşındadır.

Beşiktaş taraftarıdır.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @firatgunayer, Twitter'da @firatgunayer, Facebook'ta @firat.gunayer, Youtube'da @firatgunayertv Linkedin'de @firatgunayer kullanıcı adıyla yer almaktadır.

e2lmtzgxmaycxqc.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN