Melek Mosso gerçek adı ne? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Melek Mosso hakkında bilgiler

Melek Mosso gerçek adı ne? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Melek Mosso hakkında bilgiler

Televizyon ekranlarının en çok izlenen programlarından olan Şarkılar Bizi Söyler programına her hafta ünlü bir isim konuk oluyor. Programın bu haftaki konuğu Melek Mosso ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Peki Melek Mosso kimdir? Tüm detaylar haberimizde.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Şarkılar Bizi Söyler programının bu haftaki konuğunun Melek Mosso olduğu öğrenildi. Peki Melek Mosso kimdir? Melek Mosso nereli? Melek Mosso ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

MELEK MOSSO KİMDİR

Melek Mosso 11 Kasım 1988 tarihinde Kayseri'de dünyaya gözlerini açmıştır. Gerçek adı Melek Davarcı olan ünlü şarkıcı müzik öğretmenidir. Ailesinin Denizli'de yaşadığı bilinen Mosso müzik hayatına ilk kez 7 yaşında beste yaparak başlamıştır. 9 yaşındayken Denizli Belediye Konservatuvarı'nda bağlama ve Türk Halk Müziği dersi almaya başlamıştır. Ortaokul eğitimini Denizli Hacı Şakir Meliha Nilüfer Öz okulunda okuyan şarkıcı lise eğitimine Denizli Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi'nde başlayan Mosso lise eğitimi devam ederken yan flüt çalmaya başlamış ve üniversite eğitimini Adnan Menderes Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümü'nde tamamlamıştır ve eğitimi devam ederken bir yandan korist ve solistlik yapmaya devam etmiştir. 

Melek Mosso Kimdir Nerelidir

Eğitim hayatı bittikten sonra İstanbul'a gelen Mosso Kadıköy- Beşiktaş hattında sokak müziği yapmaya başlamıştır ve bu şekile ismi duyulmaya başlamıştır. Aynı zamanda piyano, yan flüt, solfej ve armoni dersleri vermiş ve öğrencilerini konservatuvar sınavlarına hazırlayarak hayatını idame ettirmiştir. Aynı zamanda birçok müzik yarışmasına katılan Mosso arkadaşları ile birlikte Zbam the Band isimli müzik grubunu kurarak swing ve caz müziği yapmıştır. En büyük izlenme sayısına Yıldız Tilbe Vursalar Ölemem şarkısını yeniden söyleyerek 100 milyon sayıyla ulaşan Mosso çok sevilen Çukur dizisi için No 1 ile Hiç Işık Yok şarkısında düet yapmıştır ve bu şarkı da 100 milyon izlenmeye ulaşmıştır. Aynı zamanda dizi için yapılan şarkı No 1'in çıkardığı Siyah Bayrak isimli albümünde yerini almıştır. 2018 senesinde ise ilk kez kendi bestelediği ve yazdığı Kedi şarkısı ile birçok insanın beğenisini toplamıştır. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN