Salim Şen kimdir, nereli? Avukat Salim Şen hakkında bilgiler

Salim Şen kimdir, nereli? Avukat Salim Şen hakkında bilgiler

Tartışma programlarında sık sık karşılaştığımız Salim Şen hakkında araştırmalar devam ediyor. Konuşmaları ile dikkat çeken isimlerden biri olan Salim Şen’in nereli olduğu, hangi okullarda okuduğu, mesleği gibi pek çok konu araştırılıyor. İşte Salim Şen hakkında merak edilen tüm detaylar…

Fethullahçı Terör Örgütü’nün Türk Silahlı kuvvetlerine karşı düzenlediği Balyoz davasına görev alan Avukat Salim Şen programlardaki konuşmalarıyla oldukça dikkat çekmektedir. Askerlerin avukatı olarak görev yapan Salim Şen, televizyon kanallarında da hararetli tartışmalar içerisinde yer almaktadır.Salim Şen’in nereli olduğu gibi pek çok konuda araştırılmaya devam ediyor. İşte Salim Şen hakkında merak edilen tüm detaylar…

SALİM ŞEN KİMDİR?

1962'de Ankara'da dünyaya gelen Salim Şen Kara Harp Okulu’nda mezun oldu. 1983'de mezun olan Salim Şen, eğitim hayatını askerliği sırasında devam etti. 1992 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk fakültesindeki eğitimini tamamlayan Şen, askeri mahkemelerde hakim ve savcı olarak da görev aldı. 2005 yılında emekliye ayrılan ünlü avukat, çeşitli kişi, kurum, kuruluş ve şirketlere hukuk müşavirliği ve dava avukatlığı yapmaya başladı. Emeklilik hayatında da boş durmayan Salim Şen kendisine Hukuk Bürosu açarak serbest Avukatlık ve Danışmanlık yapmaya devam etti.

salim şen kimdir

FETÖ tarafından Türk Silahlı Kuvvetleri’ne düzenlenen saldırılar kapsamında Balyoz davasında askeri mensuplarına avukatı olarak görev aldı.

60 yaşında olan ünlü avukat Şen,1.68 boyunda ve 75 kilodur. Koç burcu olan Salim Şen’in sosyal medya kullanıcı isimleri ise şu şekildedir:

Instagram, @saliimsen,

Twitter, @Saliimsen

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN