Seren Dal kimdir, mesleği ne? Zeynep Bastık'ın sevgilisi Seren Dal hakkında bilgiler

Seren Dal kimdir, mesleği ne? Zeynep Bastık'ın sevgilisi Seren Dal hakkında bilgiler

Menajeri Tolga Akış ile 11 ay evli kalan ünlü şarkıcı Zeynep Bastık yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü şarkıcısının yeni aşkı Seren Dal oldu. Herkes tarafından ikilinin sosyal medyada paylaştığı hayran bıraktırıcı karelerin ardından Seran Dal’ın kim olduğu ve mesleği araştırılıyor. Peki, Seren Dal kimdir? Seren Dal nereli? Seren Dal kaç yaş yaşında? Seren Dal hangi mesleği yapıyor? İşte ünlü şarkıcı Zeynep Bastık’ın yeni aşkı Seren Dal’ın hayatına dair detaylar…

Geçtiğimiz yılın Temmuz ayında menajeri Tolga Akış ile evlenen Zeynep Bastık 2022 Haziran’da boşanma kararı aldı. Bir yıl bile evli kalmadan boşanan Zeynep Bastık tek celsede evliliğini sonlandırdı. Bastık, şimdilerde Seren Dal ile yaşadığı aşk hayatıyla gündem konusu oldu.

PAYLAŞIMLAR İKİLİNİN İLİŞKİSİNİ ORTAYA ÇIKARDI

Magazin gündeminde yer alan habere göre, iki ay boşanan ünlü şarkıcı Zeynep Bastık bir aydır yurtdışında fotoğrafçılık yapan Seren Dal ile aşk yaşamaya başladı. İkilinin aşkını ise sosyal medya paylaşımları ele verdi. İkili, önceli gün aynı ayna karşısında poz vererek ard arda İnstagram hesaplarından yaptıkları paylaşımın ardından herkesin dikkatini çekti. Çift ilişkilerini şuan için herkesten uzak yaşamayı tercih ediyor.

Zeynep Bastık

Seren Dal

EVLİLİKLERİNİN İLK YILI DOLUNCA BOŞANDILAR

Zeynep BAstı

Oldukça güçlü sesi ve şarkılarıyla herkesin ilgisini ve beğenisini çekmeyi başararak şöhreti yakalayan Zeynep Bastık, geçtiğimiz yıl temmuz ayında menajeri Tolga Akış ile nikah masasına oturdular. Evliliklerinde sorunlu olan ikili birinci yıllarını doldurmadan ayrılık kararı alarak boşandı. Instagram hesabından yaptığı paylaşımda boşanma kararını duyuran Bastık, “Tolga benim için bir sevgiliden veya eşten çok daha fazla oldu hep. O yüzden bu evliliği sonlandırma kararı alırken çok dramatize etmedik. Çünkü biliyoruz ki 4 sene boyunca bizi asla endişeye düşürmeyen sonsuz sevgimiz, birbirimize duyduğumuz güven en başta geliyor, öyle olmaya da devam edecek. Kısacası birbirimizin hayatından çıkmıyor, sadece şekil değiştiriyoruz. Ve birbirimizi çok seviyoruz” dedi.

Zeynep Bastık

Tolga Akış ise paylaşımında “Zeynep benim sevgilim veya eşim değil, ailem. Evlilik işini çok beceremedik evet ama birlikte becerebildiğimiz çok fazla şey var. Onlar yapmaya ve birbirimizin başına bela olmaya devam edeceğiz. Seni çok seviyorum Zeynocum” ifadelerini kullandı. Çift, 2 ay önce de tek celsede evliliklerini bitirdi.

SEREN DAL NE İŞ YAPIYOR?

Seren Dal

Seren Dal, 9 Eylül Üniversitesi’nden mezundur. Yurtdışında fotoğrafçılık yapmaktadır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN