Taçsız Prenses Masal kimdir, gerçek adı ne? Elif Kurtaran hakkında bilgiler ve rol aldığı yapımlar

Taçsız Prenses Masal kimdir, gerçek adı ne? Elif Kurtaran hakkında bilgiler ve rol aldığı yapımlar

Yeni başlayacak olan Taçsız Prenses dizisinde ki küçük başrol oyuncusu şimdiden ilgi odağı olurken kim olduğu ve hangi dizilerde yer aldığı merak konusu oldu. Dizisinin Masal karakterine hayat veren oyuncu Elif Kurtaran oldu. Elif Kurtaran kimdir, kaç yaşında ?

Yılın son dönemlerinde FOX TV ekranlarında yer alacak olan Taçsız Prenses dizisinde çocuk başrol oyuncusu küçük yetenek herkesten alkış aldı. Taçsız Prenses dizisinin Masal karakterine hayat veren isim birçok yapımda karşımıza çıkan Elif Kurtaran oldu. Taçsız Prenses Masal kimdir? Elif Kurtaran kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar...

TAÇSIZ PRENSES MASAL KİMDİR?

Dizide yer alan Masal 9 yaşında olup hayatın gerçekleriyle yüzleşmeye başlar. Akıllı ve cesur olan küçük kız Masal'ın annesi Şirin ile beraber yaşayıp 8 yıldır kızının üzülmemesi için gerçekleri hiçbir zaman göstermemiştir. Annesi Şirin'in kalp hastalığından ötürü gerçek hayatın içinde ürkek ceylan kalan Masal ise zor anlar yaşamaya başlar. Taçsız Prenses Masal'a hayat veren küçük oyuncu ise Elif Kurtaran'dır.

ELİF KURTARAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

2014 yılında İstanbul'da dünyaya gelen çocuk oyuncu 9 yaşındadır. İlk başrol deneyimi ise Taçsız Prenses dizisi oldu. Kurtaran, Kuş Uçuşu Melisa, Annemizi Saklarken Pelin ve Sol Yanım dizisinde Mayısa karakterlerine hayat verdi. İlkokul 3. sınıf öğrencisi olan küçük yetenek hem okuluna devam ederken bir yandan da dizilerde ki çekimini sürdürüyor.

ELİF KURTARAN DİZİLERİ

-Taçsız Prenses (Masal)

-Kuş Uçuşu (Melisa)

-Annemizi Saklarken (Pelin)

-Zemheri

-Sol Yanım (Mayısa)

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN