Tansu Köprülü kimdir, kaç yaşında, nereli, ne mezunu? İşte merak edilenler

Tansu Köprülü kimdir, kaç yaşında, nereli, ne mezunu? İşte merak edilenler

Üniversite eğitimini grafik tasarımı üzerine akan Tansu Köprülü, AK Parti'nin Z kuşağına ulaşmak için sosyal medyada kurduğu 'XYZ Sosyal' adlı hesabın tanıtımlarında yer alarak dikkat çekti. İşte, Tansu Köprülü biyografisi...

Bir süredir sosyal medyada gündem olan 'XYZ Sosyal' adlı hesabın, AK Partili Milletvekili Hamza Dağ'ın danışmanı Murat Gaygusuz'un sahibi olduğu '3GEN Dijital' tarafından kurulduğu ortaya çıktı. 2015 yılında İzmir'de kurulan ajans bugüne kadar çeşitli bakanlıklarla ve AK Partili belediyelerle çalışmalar yaptı.

AK Parti'yi olumlamak üzerine paylaşımlar yapılan 'XYZ Sosyal' adlı hesap; Instagram, Twitter, Facebook, Tiktok, Youtube gibi hemen her sosyal paylaşım platformunda yer alıyor. 'XYZ Sosyal'in tanıtımlarında, '3GEN Dijital'in çalışanları rol alıyor. Videolarda yer alan Tansu Köprülü'nün sosyal medya hesaplarının erişimini 'gizli' yapması dikkatlerden kaçmadı.

'XYZ Sosyal' hesabının AK Parti tarafından finanse ettiği ortaya çıkınca, paylaşımların yorumlara kapatıldığı görüldü.

2021-09-05-164135-horz.jpg

TANSU KÖPRÜLÜ'NÜN HAYAT HİKAYESİ

1991 yılında İzmir'in Bayraklı ilçesinde dünyaya geldi.

Bayraklı Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Lisans eğitimini Pamukkale Üniversitesi Grafik Tasarım bölümünde tamamladı.

Üniversite mezuniyetinin ardından ilk iş deneyimini 2014-2015 yıllarında İzmir Fen Bilimleri Koleji'nde grafik tasarımcı olarak yaşadı.

2017-2018 yıllarında GRF Ajans'ta iş hayatını sürdürdü.

2018 yılından beri AK Parti'nin İzmir İl Başkanlığı'na yakınlığıyla bilinen 3GEN Dijital Reklam Ajansı'nda grafik tasarımcı olarak görev almayı sürdürüyor.

3GEN Dijital'in tanıtımlarında rol alarak alarak adını duyurdu.

322034-350x528.png
Tansu Köprülü

ÖZEL YAŞAMI

1991 doğumlu olan Tansu Köprülü, 2021 yılı itibarıyla 30 yaşındadır ve bekardır.

Tansu Köprülü 1.62 metre boyunda, 54 kilo ve yengeç burcudur.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @tansussss, Twitter'da @tansuukk, Pinterest'te @tansukoprulu, Linkedin'de @tansukoprulu, Youtube'da @tansukoprulu kullanıcı adıyla yer almaktadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN