İbrahim Uslu: Demokrasi, AK Parti için tehdit haline geldi | Karar Gündem

Elif Çakır, konukları Yusuf Ziya Cömert ve İbrahim Uslu ile Karar Gündem programında gündemin sıcak maddelerini değerlendirdi. İktidarın reformcu kimliğine kavuşmasının imkansız hale geldiğini belirten ​İbrahim Uslu, "Demokrasi, artık AK Parti için tehdit haline geldi" dedi.

Elif Çakır, konukları Yusuf Ziya Cömert ve İbrahim Uslu ile AK Parti Kongresi'ni değerlendirdi. AK Parti Kongresi yeni olan bir şeye rastlamadığını ifade eden Uslu, "Bazı bakanlıklar ayrılacak. Hazine ve Maliye Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Aile, Sosyal Politikalar Bakanlığı ikiye ayrılacak." diye konuştu. 

"AK PARTİ'NİN REFORMLARA DÖNMESİNE İMKANSIZ"

AK Parti'nin reformcu kimliğinden uzaklaştığını kaydeden İbrahim Uslu, "Demokrasi, artık AK Parti için tehdit haline geldi. AK Parti'nin reformlara, özgürlüklere dönmesi imkansız. 2002 ruhuna dönmesi imkansız. Buradan U dönüşü yapabilme olasılığı hiç yok." ifadelerini kullandı.

BERAT ALBAYRAK NEDEN KONGREYE GELMEDİ?

Berat Albayrak'ın AK Parti Kongresine katılmadığını belirten Uslu şunları kaydetti:

"Berat Albayrak ekonomideki kırılganlıktan dolayı salona gelmedi sanırım. Babası Sadık Albayrak'ın AK Parti Kongresine gelmesiyle 'biz bu meseleyi aile içinde çözdük' mesajı verildi. Berat Albayrak'ın sistemin dışında olduğunu düşünmüyorum. Siyasete getirdiği birçok isim görevine devam ediyor. Süper danışman görevi ile dönebilir."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN