Aracınızın içine süt dökülürse ne olur? Gözlerinize inanamayacaksınız

Aracınızın içine süt dökülürse ne olur? Gözlerinize inanamayacaksınız

Bir oto bakım merkezi, içine süt dökülen bir aracı temizlerken karşılaştığı manzarayla şaşkına döndü. Dökülen sütün temizlenmemesi sonucu aracın içini kurtların bastığı anlar, sosyal medyada en çok izlenenler arasına girdi. İşte o anlar...

Ankara'da hizmet veren CeraTech oto bakım merkezinin sahibi Yasin Arslan, meslek hayatının en şaşırtıcı anlarından birini yaşadı.

Afyon'dan gelen bir müşterisinin aracında karşılaştığı korkunç manzarayı saniye saniye kayda alan Yasin Arslan'ın paylaştığı video, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Görüntülerde, aracın koltuklarının altının ve zemin döşemesinin tamamen kurtçuklarla kaplandığı görüldü.

arabaya-sut-dokuldu-kokusu-nasil-cikar-nasil-temizlenir-3

GAZ MASKESİ TAKARAK ÇALIŞABİLDİ

"Bugün hiç karşılaşmadığınız, hiç görmediğiniz bir şey göstereceğim" diyen Yasin Arslan, aracın durumunun ne kadar kötü olduğunu anlatmak için özel bir gaz maskesi taktı.

Aracın koltuklarını ve iç döşemelerini söktüğünde ise görenleri dehşete düşüren o manzara ortaya çıktı.

Sökülen her parçanın altı, binlerce kurtçuk tarafından istila edilmişti.

Özellikle koltuk altı süngerlerinin ve zemin halısının adeta kurt yuvasına döndüğü anlar, izleyenlerin midesini bulandırdı.

arabaya-sut-dokuldu-kokusu-nasil-cikar-nasil-temizlenir-2

TEK SEBEBİ DÖKÜLEN SÜT

Oto bakım uzmanı Yasin Arslan, bu durumun nedeninin araç içine dökülen ve temizlenmeyen süt olduğunu belirtti.

"Sütü arabanızda taşımayın. Taşırsanız ve temizleyemezseniz sonuç bu olur" diyerek tüm sürücüleri uyardı.

Sütün, özellikle sıcak havalarda hızla bozularak bakteri ve larvalar için ideal bir üreme ortamı oluşturduğu biliniyor.

arabaya-sut-dokuldu-kokusu-nasil-cikar-nasil-temizlenir-1

SOSYAL MEDYADA VİRAL OLDU

Yasin Arslan'ın paylaştığı görüntüler, Instagram, Tiktok ve Youtube gibi platformlarda milyonlarca kez izlendi.

Kullanıcılar, gördükleri manzara karşısında şaşkınlıklarını ve tiksintilerini gizleyemedi.

"Arabaya binmekten soğudum", "Bu kokuya nasıl dayanılır?", "Sütün bu hale geleceğini asla tahmin etmezdim" gibi binlerce yorum yapıldı.

YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN