Bi' Karar Ver programında gündemi değerlendirdi

Elif Çakır ve Yıldıray Oğur, Bi' Karar Ver programında gündemin öne çıkan başlıklarını değerlendiriyor. Gelecek Partisi Genel Sekreteri Kani Torun ise sorulara yanıt verecek. Canlı yayın 17 Nisan Pazartesi saat 11.00 de başlayacak.

➣Soğanın kilosu 30 liraya dayandı. Vatandaş ‘kuru soğan’ diyor iktidar TOGG diyor.

➣Türk lirasının yabancı para birimleri karşısında değer kaybı sürüyor. Dolar/TL kuru bankalar arası piyasada 19.56 seviyesini test etti. Kur, piyasaların açılmasıyla birlikte geri çekildi.

➣Nurettin Nebati, koyun etinin faziletlerini ve faydalarını anlatmaya devam ediyor. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İstanbul Finans Merkezi'nin 17 Nisan Pazartesi günü açılacağını bildirdi. Bakan Nebati, "Dünyanın en önemli finans başkentlerinden biri olma yolunda büyük bir adım olan finans merkezi artık İstanbul’umuzun" ifadelerini kullandı.

➣Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri'de katıldığı AK Parti milletvekili aday toplantısında terörle mücadeleye ilişkin açıklamalarda bulundu. Gençlerin "Vur de vuralım, öl de ölelim" sloganları atması üzerine Akar, "Bekleyin, onun da zamanı gelecek" ifadelerini kullandı.

➣Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim mesaisinde vitesi artıracak. Erdoğan, 30 günde 40 ilde miting düzenleyecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN