Bi' Karar Ver programında gündem değerlendirildi

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Candan Karlıtekin soruları yanıtlayacak. Canlı yayın 5 Nisan saat 11.00 de başlayacak. Gündemin öne çıkan haber başlıkları aşağıdaki gibidir;

➣Kartal İmam Hatip Lisesi mezunlarından oluşan yaklaşık 20-25 kişilik bir grup, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na açık mektup yazdı. Mektupta, Kılıçdaroğlu'na destek verdiklerini duyuran grup, “Helalleşme davetinize icabet ediyoruz, zira itikadımızca uzatılan eli sıkmak farzdır. Sizin, ülkemizin 13. Cumhurbaşkanı olmanızı Allah’tan niyaz ediyoruz" denildi.

➣Gelecek Partisi Lideri Davutoğlu, KARAR TV'de Elif Çakır ve Taha Akyol ile "Gündem Özel'' programında gündemi değerlendirdi. Davutoğlu, "Bir hata yapmazsak seçim yüzde 60 yüzde 40 biter." dedi.

➣Boğaziçi Üniversitesi’nde 2013’te yapılan incelemeyle Kuzey Kampüsü’ndeki binaların çürük olduğu tespit edildi. ‘Derhal yıkım başlatacağız’ denildi. Ancak adım atılmadığı için gençler 10 yıldır tabut binalarda ‘yaşam sınavı’ veriyor. Önlemler yine rafta kalırken oluşan tablo ‘Türkiye’nin gözbebeği bile bu haldeyse gerisi kim bilir ne durumdadır’ dedirtiyor.

➣İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Kahramanmaraş merkezli depremlerde can kaybının 50 bin 399'a ulaştığını açıkladı.

➣Astsubaylara seslenen Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun ardından İYİ Parti Lideri Akşener de uzman çavuşlara seslendi. "Hiç merak etmeyin, sadece 39 gün kaldı" diyen Akşener, sosyal medya hesabından "Dalgalandığın yerde ne korku ne keder..." diyebiliyorsak eğer, uzman çavuşlarımızın hakkını da teslim edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN