Çıkan yangını söndürürken elektrik kablolarının havai fişek gibi patlamasına sebep oldular

Aksaray'da kameralara yansıyan görüntülerde şase yapan kabloların birbirine sürterek patlamalar ortaya çıkardığı anlar kaydedildi. Elektrik direğinin çevresinde bulunan otların yanması üzerine itfaiye ekiplerine haber verildi. İtfaiye ekipleri ise otları söndürmeye çalışırken elektrik direğine temas edince ortaya ilginç görüntüler ortaya çıktı.

Otlarda çıkan yangını söndürmek isteyen itfaiye, elektrik kablolarının şase yapması üzerine ortaya havai fişek gibi patlama görüntüleri çıktı.

Patlamalar devam ederken söndürdüler

İddialara göre boş bir arazide ot yangını üzerine itfaiye ekiplerine ihbar yapıldı. Olay yerine gelen ekipler yangını söndürmek için çalışmalarına başlarken elektrik direğine şase yapan kablolar havai fişek gibi patlamaların oluşmasına sebep oldu. İtfaiye yangını söndürmeye devam ederken ortaya çıkan patlamalar ise bir vatandaş tarafından kameralara böyle kaydedildi.

Öte yandan edinilen bilgilere göre, itfaiye ekiplerinin yangını tamamen kontrol altına aldığı bildirildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir