Marvel filmi Eternals'ın final tanıtımı yayınlandı

Marvel filmi Eternals'ın final tanıtımı yayınlandı

Yönetmenliğini Nomadland filmiyle Oscar kazanan Chloé Zhao'nun yaptığı yeni Marvel filmi Eternals'ın final tanıtımı yayınlandı.

Marvel'ın yeni filmi Eternals'ın final tanıtımı yayınlandı. 5 Kasım 2021'de sinemalarda olması planlanan filmi Nomadland filmiyle Oscar kazanan Chloé Zhao yönetti.

Yedi bin yıldır gizlice Dünya üzerinde yaşayan ve ayrı kalan, fakat dünyayı kötü Deviants’tan korumak için bir araya gelmesi gereken Celestials isimli eski bir uzaylı ekibinin maceralarını konu alan Eternals'ın hikayesi Avengers: Endgame'in sonrasında geçiyor.

Filmin Ikaris rolünde Richard Madden, hümanist Sersi rolünde Gemma Chan, kozmik güçlere sahip Kingo rolünde Kumail Nanjiani, süper hızlı Makkari rolünde Lauren Ridloff, zeki mucit Phastos rolünde Brian Tyree Henry, bilge ve ruhani lider Ajak rolünde Salma Hayek, ebedi genç ama yaşlı bir ruha sahip Sprite rolünde Lia McHugh, güçlü Gılgamış rolünde Don Lee, mesafeli yalnız Druig rolünde Barry Keoghan ve şiddetli savaşçı Thena rolünde Angelina Jolie yer alıyor. Kit Harington ise Dane Whitman'ı oynuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN