Mehmet Ocaktan: Altılı Masa artık adayını açıklamalı çok vakit kaybedildi

Ahmet Taşgetiren ve Mehmet Ocaktan KARAR TV'nin Buradan Bakınca programında gündeme yönelik değerlendirme yaptı. Cumhurbaşkanlığı seçim sürecine yönelik değerlendirmede bulunan Mehmet Ocaktan Cumhur İttifakı'nda bir ilerleme olduğundan bahsetti. Ocaktan, "İktidar memura zam, asgari ücret gibi adımlarla tüm gücüyle çalışıyor. Altılı Masa'nın adayını ortaya koyması gerekiyor çok vakit kaybedildi" ifadelerine yer verdi.

MERVE ŞİŞMAN

KARAR TV'nin Buradan Bakınca programında Ahmet Taşgetiren ve Mehmet Ocaktan gündemi değerlendirdi. Mehmet Ocaktan cumhurbaşkanlığı seçim sürecine yönelik oy tartışmalarını esas aldığında şu ifadeleri kullandı: Sayın Erdoğan'ın oyları bir ölçüde artıyor. İktidar seçimi kaybetmemek için tüm tuşlara basıyor. Memura zam, asgari ücret gibi vesaire adımlarla tüm gücüyle çalışıyor. Muhalefeti güçlendiren bir durum ortaya çıkmıyor.

jnmjhkjholi.png

"ALTILI MASA ARTIK ADAYINI ORTAYA KOYMALI"

Altılı Masa'nın 26 Ocak tarihinde İYİ Parti'nin ev sahipliğinde toplanmasına değinen Mehmet Ocaktan, "Altılı Masa artık adayını ortaya koymalı. Adayın konuşulması gerekiyor çok vakit kaybedildi" şeklinde konuştu. Bu ifadelerin üzerine Ahmet Taşgetiren cumhurbaşkanı adayı tartışmasına değindi. Taşgetiren, "Toplum düşük profilli bir cumhurbaşkanını istemiyor buna hazır değil. Toplum tarafından seçilebilirlik de önemli bir etken." ifadelerine yer verdi.

HDP'NİN ALTILI MASA İLE İLİŞKİSİ

Cumhurbaşkanlığı seçim sürecine yönelik partilerin tabanlarındaki oyun önemli olduğuna dikkat çekilen programda HDP etkisi tartışıldı. Halkların Demokrat Partisi'nin Eski Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın gündemde olmasıyla birlikte partilerin tabanlardaki oy yüzdeleri önem kazandı. KARAR TV'nin Buradan Bakınca programında Ahmet Taşgetiren, Altılı Masa ile HDP hakkında, "HDP'nin şu ana kadar Altılı Masa ile iletişim kurmasında sıkıntıları var" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN