Mehmet Ocaktan: Muharrem İnce'nin seçmeni kalıcı değil

Mehmet Ocaktan ve Ahmet Taşgetiren gündemin öne çıkan başlıklarını canlı yayında değerlendirdi. Sinan Ateş davası hakkında konuşan Taşgetiren, "Sanki iktidar Sinan Ateş davasını sahiplenmiyor" ifadelerini kullandı.

KARAR TV Youtube kanalında yayınlanan 'Buradan Bakınca' programında Mehmet Ocaktan ile Ahmet Taşgetiren gündemin öne çıkan başlıklarını yorumladı. Son günlerde Muharrem İnce'nin oylarının arttığını söyleyen Ocaktan, "Bu köpük geçer. Memleket Partisi'nin seçmeni kalıcı seçmen değil" dedi.

Buradan Bakınca programında Mehmet Ocaktan ile birlikte gündemdeki konu başlıklarını değerlendiren Ahmet Taşgetiren, Sinan Ateş davası, deprem konutları, Cumhurbaşkanlığı seçim süreci hakkında konuştu. 6284 sayılı kanunun kalması gerektiği talebini AK Parti'ye ileten Yeniden Refah Partisi'nin tutumuyla ilgili de yorumlarını dile getiren Taşgetiren, "AK Parti içerisindeki KADEM gibi teşkilatlar bu teklife tepki gösterdi. AK Parti'nin kadınlardan aldığı çok oy var. Şimdi kadınlar kime oy verecek?" yorumunda bulundu.

"OYLARIN ÖNEMLİ BİR BÖLÜMÜNÜ GENÇLERDEN ALIYOR"

Gençler içerisinde popülerliği artan Muharrem İnce'nin oy potansiyeli hakkında konuşan Mehmet Ocaktan: "En gerçekçi anketler şimdi ortaya çıkan anketler olacak. Son gelen anketlerde Kılıçdaroğlu'nun biraz önde olduğu görülüyor. Ancak Altılı Masa'da yaşanan kriz Muharrem İnce'ye gidişleri tetikledi. Anketlerde İnce'nin oyu ise yüzde 7-10 arasında çıkıyor. Bu büyük bir rakam. Bu oyların önemli bir bölümünü genç kesimden aldığı söyleniyor. Biraz İYİ Parti, biraz CHP, biraz AK Parti'den oy alıyor. Ama bu seçmenler kalıcı seçmen değil" ifadelerini kullandı.

"CİDDİ BİR SİSTEM DEĞİŞİKLİĞİNE GİDİLMESİ GEREK"

Sinan Ateş davasındaki son gelişmeler hakkında konuşan Ahmet Taşgetiren, "Sanki iktidar Sinan Ateş davasını sahiplenmiyor. MHP'nin davadan rahatsız olacağı gibi bir düşünce var. Mesela bir MHP milletvekilinin evinde yakalanan zanlının savcılıktaki dosyası kaybolmuş. Ateş ailesi davanın bu şekilde kaybedileceğinden kaygı duyuyor. Burada yargının sağlıklı işlemesi açısından ciddi bir sistem değişikliğine gidilmesi gerektiğini düşünüyorum" dedi

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN