İsmet Berkan: Muharrem İnce'nin oyları yüzde 2'ye kadar düşecektir

Ali Bayramoğlu ve İsmet Berkan KARAR TV'nin Sadece Gündem programında gündemi değerlendirdi. Cumhurbaşkanı adaylarının oy oranlarına değinen yazarlar Muharrem İnce'nin seçmen grubuna dikkat çekti. Öte yandan İsmet Berkan, 'Muharrem İnce'nin oyları yüzde 2'ye kadar düşecektir. Seçim ikinci tura kalabilir' ifadelerine yer verdi.

MERVE ŞİŞMAN I KARAR

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı aday Kemal Kılıçdaroğlu ile bir diğer aday Muharrem İnce bugün saat 17.00’de görüşecek bilgisi geldi. Bu doğrultuda siyasette Muharrem İnce'nin oyları böldüğüne dair varsayımlar yapıldı.

'PSİKOLOJİK ÜSTÜNLÜK MUHALEFETTE'

KARAR TV'de konuşan Ali Bayramoğlu, cumhurbaşkanı adayları hakkında konuştu. Muharrem İnce'nin seçmen grubundan bahseden Ali Bayramoğlu, "Yeni bir seçmen grubu var. Seçmen grubunun şu an yaşı küçük. 18 yaşında ancak tepki verecek durumda. Muharrem İnce'nin seçmen grubu seçim sonuçlarını etkileyecektir. Bende Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin yüzde 3 civarına oylarının düşeceğini gözlemliyorum. İlk defa psikolojik üstünlük muhalefette gibi duruyor." şeklinde konuştu.

ali-byrm-001.png

'SEÇİMİN İKİNCİ TURA KALACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM'

İsmet Berkan, seçimin ikinci tura kalacağını söyleyerek, "Tayyip Erdoğan'ın ne kadar oy kaybettiğini göremiyoruz. Cumhurbaşkanı adayları diğer partilerden oy devşirecektir. Bu durumda seçimin ikinci tura kalacağını düşünüyorum." ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalabileceğine vurgu yapan Ali Bayramoğlu, "Eğer seçim ikinci tura kalırsa, Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimi alabilir" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN