Bi' Karar Ver programında gündem değerlendirildi

Osman Sert ve Uğur Emek Bi' Karar Ver programında gündemi değerlendirecek. Canlı yayın 12 Nisan saat 11.00 de başlıyor. Gündemin öne çıkan haber başlıkları aşağıdaki gibidir;

➣Türkiye son birkaç yıldır izahı yapılamayan kararların, aydınlatılamayan faciaların, sorumlusu bulunamayan skandalların gölgesi altında kaldı. Biriken her soru işareti ülkenin sırtına yeni bir yük olarak eklendi. Cevaplarının artık yeni dönemde bulunması beklenen sorular halen içinde olduğumuz sürecin de özeti. Karar gazetesinin bugünkü manşeti dikkat çekici. Muhalefetin son birkaç yıldır AK Parti iktidarına sorduğu, iktidarın ise duymazdan geldiği sorular gündeme geldi.

➣Seçimlere 32 gün kaldı. AK Parti seçim beyannamesini açıkladı. Erdoğan'ın 'mülakatı kaldıracağız' vaadi '20 senedir neredeydiniz?' sorusunu gündeme getirdi.

➣Çanakkale'de 6 bin kişiyle iftar yapan Kemal Kılıçdaroğlu'na halk buluşmasında ilgi bir hayli yoğundu. Konuşmasında gençlere seslenen Kılıçdaroğlu, "Sizin hayalleriniz Bay Kemal'in hedefi olacak" dedi. Kılıçdaroğlu, Çanakkale için bakan sözü verdi.

➣Erdoğan'ın 10 GB interneti ücretsiz vermesi üzerine Kılıçdaroğlu'nun 5 GB hediye etmesini akıllara getirdi.

➣Gezici Araştırma son anketi yayınladı: Kılıçdaroğlu'nun anketlerdeki oyu ilk turda yüzde 53.

➣Kızılay kan stoklarının, tüketilmesi nedeniyle kalp ameliyatlarının yüzde 30'unun ertelendiği ortaya çıktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN