Sadece Gündem programında gündem değerlendirildi

Ali Bayramoğlu ve İsmet Berkan Sadece Gündem programında konuşacak. Canlı yayın 8 Mart 14.00'de başlayacak. Gündemin öne çıkan haber başlıkları aşağıdaki gibidir;

Prof. Dr. Kaan Şevki Kavak, Maraş depremi sonrasında Malatya-Ovacık civarında kırılmamış faylar olduğuna dikkat çekerek önemli açıklamalarda bulundu. Prof. Dr. Kavak, "Ölü Deniz fay zonunun bir kısmı kırılmış oldu ve bir anlamda kuzeye doğru, henüz daha kırılmayan kısımların olduğunu gördük" ifadelerini kullandı.

Millet İttifakı'nın ortak adayı Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı seçilirse Çankaya'da çalışmalarını yürüteceğini söyledi.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin ne olarak kullanılacağını sorusuna ise Kılıçdaroğlu, “Onun için bir formül, bir çözüm buluruz. Onu zamanı geldiğinde düşünürüz” yanıtını verdi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Millet İttifakı'nın ortak adayı olmasının ardından izleyeceği yol haritası da merak ediliyor. Meclis'teki partileri ziyaret edeceği öğrenilen Kılıçdaroğlu, kürsüden parti grubuna seslenmeyecek ancak parlamenter sisteme geçişe kadar partisinin genel başkanı olarak kalacak.

Seçim kararı alındıktan sonra ise Kılıçdaroğlu için aday tanıtım toplantısı düzenlenecek Millet İttifakı'ndaki tüm partiler de kampanyada yer alacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN