Ali Bayramoğlu Akşener'in HDP açıklamasını böyle yorumladı: “Bu siyasetsizlik Akşener'i gömer.”

İYİ Parti'nin bugünkü grup toplantısında konuşan Akşener'in “Uzun bekleyiş artık sona erdi. Karşınızda; Açılımcılar kumpanyası” açıklamasını değerlendiren Bayramoğlu: “Bu siyasetsizlik İYİ Parti'nin merkez parti olmasını engeller.”

Ali Bayramoğlu ve İsmet Berkan gündemin öne çıkan gelişmelerini Sadece Gündem'de değerlendirdi.

UBADE EVLİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in açıklamalarını değerlendiren Bayramoğlu: “Bu aynı zamanda Altılı Masa'ya kayıt koymaktır. Sakın ola Kürt Meselesi'ne yaklaşma demektir. Bu siyasetsizlik Akşener'i gömer. Kendisini dar bir koridora hapseder.” ifadelerini kullandı.

İsmet Berkan ise AK Parti'nin ilk yıllarına değinerek “AK Parti 2002'de iktidar olduğunda 2015'e kadar liberal görünümlüydü belki ama aslında aynı anda dindarlıktan, hem muhafazakarlıktan hem de milliyetçilikten besleniyordu. Çünkü Türkiye'deki dindarlığı milliyetçilikten ayırmak hiç de kolay değil. Cahil laikler hep 'ümmetçi bunlar' derler ama unuturlar; Necmettin Erbakan'ın Kıbrıs Fatihi olarak anılmasının ümmetçilikle ne ilgisi var?” diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN