Sokak ortasındaki şoke eden cinayet! O anlar saniye saniye kaydedildi

Konya’da iddialara göre borçlu olduğu şahsı borcunu geri ödeyeceğini söyleyerek evinin önüne çağıran katil zanlısı, borçlu olduğu şahsı sokak ortasında av tüfeği ile vurarak öldürdü. Güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilen anlar ise görenleri şoke etti.

İddialara göre Musa Y. adlı şahıs dairesini satarak parasını katil zanlısı olan Osman Ö.’ye ödünç verdi fakat parasını geri alamadı.

Osman Ö. ise borcunu ödeyeceğini söyleyerek Musa Y.’yi evinin önüne çağırdı. Süt toplama aracıyla evinin önüne gelen Musa Y. aracından inmek istediği sırada kendisini bekleyen Osman Ö. tarafından ateşlenen av tüfeği ile vuruldu. Yaralanan Musa Y. ise o anda yanında bulundurduğu av bıçağı ile Osman Ö.’yü hafif şekilde yaraladı.

"TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ"

Olayın ardından olay yerine ulaşan sağlık ekipleri tarafından ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılan Musa Y. kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hafif şekilde yaralanan Osman Ö. ise hastanedeki tedavisinin ardından polis tarafından gözaltına alındı. Katil Zanlısı Osman Ö., İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Beyşehir Adliyesine sevk edildi ve çıkarıldığı Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Isparta’nın Eğirdir ilçesinde nüfusa kayıtlı olan Musa Y. ise ailesinin isteği üzerine dün Beyşehir Çarşı Camisi’nde toprağa verildi.

“EŞİNİN GÖZLERİ ÖNÜNDE ÖLDÜRDÜ”

Güvenlik kameralarına yansıyan o şoke eden görüntülerde Musa Y.’nin vurulmasının ardından araçta bekleyen eşinin katil zanlısını durdurmak için araçtan inip koşarak Osman Ö.’yü engellemeye çalıştığı görülüyor.

“HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ PERUĞUNU ALMAYA GİTTİ”

Öte yandan Musa Y.’yi ağır şekilde yaraladıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi arkasına dönen Osman Ö., yere düşen peruğunu başına koyuyor. O anlar ise güvenlik kameralarına işte böyle yansıdı.