Mehmet Şimşek seçim meydanlarında

Taha Akyol ve Gülay Erdemli'nin yorumuyla ekranlara gelen Neden - Nasıl?, KARAR TV'deki yayın hayatına devam ediyor.

KARAR TV'de Taha Akyol ve Gülay Erdemli'nin yorumuyla ekranlara gelen Neden-Nasıl?, Türkiye ve dünyada yaşanan son dakika gelişmeleri tartışıyor.

Peki, programda hangi konu başlıkları tartışılıyor?

  • Mehmet Şimşek seçim meydanlarında: Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, İBB Adayı Murat Kurum için oy istiyor
  • Ekrem İmamoğlu'ndan 'Biz kazanırsak Gazze sevinecek' diyen Murat Kurum'a tepki: Gazze'ye yardım için İBB'yi kazanmayı bekleyemezsiniz
  • AK Partili Mehmet Metiner isim vermedi ama sözleri Murat Kurum'a yönelikti: 'Gazze’yi kim siyasetine alet ediyorsa yazıklar olsun'
  • Mehmet Şimşek'ten kritik enflasyon ve MB açıklaması: Şubat ayı enflasyon rakamları beklentilerin üzerinde çıktı. TCMB'na desteğimiz tam, azimle ve sabırla çalışacağız.
  • 19 ülke bir Türkiye bile etmiyor: Türkiye’deki yüzde 67.1’lik yıllık enflasyon; en zengin, en fakir, en kalabalık ve orta seviyedeki 19 ülke enflasyonun toplamı olan yüzde 56.2’den yüksek çıktı.
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir