Yol verme tartışması sopalarla son buldu! Polis ise şimdi onları arıyor...

Afyonkarahisar'da trafikte iddialara göre yol verme tartışmasından dolayı çıkan kavgaya sopalar dahil oldu. Yere yatırılan kişi 3 kişi tarafından sopa ile darp edilirken çevredekiler ise şaşkınlık içerisinde olayı izledi. O anlar ise kameralara böyle yansıdı.

Afyonkarahisar'da yol tartışması sopayla bitti.

İddialara göre bölgede süren yol yapım çalışması esnasında sıkışan trafikte iki sürücü arasında yol verme meselesinden dolayı tartışma yaşandı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine bulundukları araçtan ellerinde sopalarla inen 3 şahıs diğer araç sürücüsüne saldırdı.

ÇEVREDEKİLER AYIRDI

Sürücü kendisine sopalarla vuran şahıslardan kurtulmak için aracını bırakıp kaçmaya çalıştı. Diğer şahıslar ise sürücüyü kovalayıp yakaladıkları kaldırımda yere yatırıp sopa ve yumruklarla darp etti. Ardından çevredekilerin araya girmesi ile taraflar ayrıldı.

DARP EDİP KAÇTILAR

Bu sırada polise haber verilmesi üzerine bölgeye gelen ekipler kaçan şahısların peşine düştü. Olayla ilgili inceleme devam ederken, yaşanan kavga anları ise bir vatandaş tarafında cep telefonu ile saniye saniye kayıt altına alındı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN