Kaymakam ile belediye başkanı okulları gezdi

Kaymakam ile belediye başkanı okulları gezdi

Kilis’in Elbeyli Kaymakamı Kadir Duman ile Elbeyli Belediye Başkanı Süleyman Şimşek, Okulları gezerek öğrenciler ile bir araya geldi

Kaymakam Kadir Duman, Belediye Başkanı Süleyman Şimşek ve ilgili daire amirleri 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılının başlaması nedeniyle okulları ziyaret ederek öğrenciler ile bir araya geldi. Başkan Şimşek, Elbeyli Kaymakamı Kadir Duman ile birlikte okulların eğitime başlaması nedeniyle ziyaretlerde bulunduklarını ifade ederek, “Bilindiği üzere Kaymakamımız Kadir Duman yeni göreve başladı. Beraber okulları ziyaret ederek, öğrencilerimizle bir araya geldik. Çocuklarımıza, öğretmenlerimize, velilerimize ve bütün eğitim camiasına 2018- 2019 eğitim öğretim yılının sağlıklı, başarılı ve huzur dolu geçmesini dilerim” diye konuştu.

KİLİS/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN