'Kayseri'de 3 köpek zehirlenerek öldürüldü' iddiası

'Kayseri'de 3 köpek zehirlenerek öldürüldü' iddiası

Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde 3 köpeğin zehirlenerek öldürüldüğü iddia edildi. Polis inceleme başlattı. Köpekler, hayvanseverler tarafından gömüldü.

Kaysei'nin Sarıoğlan ilçesinin Güzelyazı Mahallesi'nde 3 sokak köpeğinin zehirlenerek öldürüldüğü iddia edildi. 3 sokak köpeğini can çekişirken gören hayvansever İhsan Badal, polis ve veterinere bildirdi. Gelen ekiplerin müdahalesine rağmen ağızlarından köpük gelen köpekler öldü.

Köpeklerin zehirlendiği ileri sürülürken, polis inceleme başlattı. Köpekler, hayvanseverler tarafından gömüldü.

Hayvansever İhsan Badal, 3 köpeğin zehirlenerek öldürüldüğünü söyleyerek, "Köpeklerin yoğun bir şekilde havlaması üzerine dışarıya baktım. 3 köpek ağızları köpük içinde feryat edip, acı çekiyorlardı. Panik olup hemen dışarı çıktım. Müdahale etmeye çalıştım. Ayran, yumurta ve yoğurt vermeye çalıştım. Ancak hiçbir şekilde faydası olmadı. Veteriner gelene kadar 2 köpek ölmüştü. Diğer köpeği ise, hayata döndürmek için çok uğraştık. Ancak onu da kurtaramadık" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN