Kenan İmirzalıoğlu'ndan Kurtlar Vadisi Kaos'a yeşil ışık

Kenan İmirzalıoğlu'ndan Kurtlar Vadisi Kaos'a yeşil ışık

Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, Kurtlar Vadisi Kaos’ta rol alacağı iddialarına “Oyunculuğu bırakmadık. Herhangi bir teklif yok ancak gelen bir teklif olursa neden olmasın” cevabını verdi.

Kim Milyoner Olmak İster’in sunuculuğundan ayrıldığı iddia edilen Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, Kurtlar Vadisi Kaos’ta rol alacağı iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu.  

Teklif geldiğini medyada öğrendiğini belirten oyuncu, teklif gelmesi durumunda değerlendirip değerlendirmeyeceği sorusuna da, “Arkadaşlar oyunculuğu bırakmadık.  Herhangi bir teklif yok ancak gelen bir teklif olursa neden olmasın” şeklinde konuşarak Kurtlar Vadisi için yeşil ışık yaktı.

“DİJİTALDEN TEKLİF GELİRSE SEVE SEVE YAPARIM..” 

Magazinburada.net'in haberine göre; İmirzalıoğlu, Acun Ilıcalı’nın Exxen projesine tebrik ederek dijital projelere, sinema ve televizyondan daha fazla sıcak baktığını belirtti. İmirzalıoğlu, “Dijital platformlardan bana gelen ve beni heyecanlandıran bir iş teklifi olursa Alef’te yaptığım gibi seve seve yaparım” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN