Eren Özütemiz kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte merak edilenler

Eren Özütemiz kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte merak edilenler

Kıvırcık Ali'nin oğlu Eren Özütemiz, 2011 yılında trafik kazasında hayatını kaybeden babasının ardından bir yanının hep eksik olduğunu dile getirdi. 1990 doğumlu olan Eren Özütemiz, babasının izinden giderek Türk halk müziği alanında şarkılar icra ediyor. İşte, Eren Özütemiz biyografisi...

42 yaşında vefat eden Kıvırcık Ali'nin 1990 doğumlu Eren Özütemiz ve 1995 doğumlu Ecem Gül Özütemiz adlarında iki çocuğu bulunuyor. Babasını kaybettikten sonra aynı mesleği yapmaya karar veren Eren Özütemiz, aynı yıl 'Onbir Bir İkibinonbir/Veda' adlı ilk albümünü yayınladı.

Eren Özütemiz, 2021 yılında katıldığı bir programda babasıyla ilgili şunları söyledi: "Babamdan sonra hep bir yanımız eksik. İnsanların babamı tanıması, her gördüklerinde bize 'Kıvırcık Ali'nin çocukları demeleri her gün yaşadığımız bir sınav. Ben alıştığımı düşünüyorum ama kapıdan dışarı çıktığımda bir baba-oğul görsem psikolojim bozuluyor. 80 yaşında bir babayı kaybetmek ile 40 yaşında bir babayı kaybetmek farklı...

104127812-1101543316898064-572635277082870882-n.jpg

Eren Özütemiz, babası Kıvırcık Ali'nin vefat haberini aldığı anları şöyle anlattı: "Askerdeydim, benim yanıma geliyordu. Akşam da birlikte kız kardeşimi okuldan alacaktık. O sabah, asker arkadaşlarım beni televizyonun olduğu yere indirmediler. 'Hadi bize saz çal' diyorlar sürekli... O sırada Mustafa Özarslan, Nurettin Reçber ve bir kaç isim daha vardı... 'İstanbul'a gidiyoruz' dediler.

Nizamiyeden çıkana kadar haberim yoktu. Ta ki, babamı tanıyan bir komutan 'Başımız sağ olsun evladım' diyene kadar... İçime doğmuştu. Çünkü benim babam kolu kırılsa, bacağı kırılsa gelirdi. Acı çekip konsere çıkmış bir adam... Kimse beni bacağı kırıldı diye İstanbul'a götürmez. Yolda bir mola yerinde durduk, televizyonda gördüm. Babam kaza anında Hakk'a yürümüş. 7 takla atmış araç. Oradan çıkma şansı yok."

alii.jpg
Ecem Gül Özütemiz ve Eren Özütemiz / 2021

EREN ÖZÜTEMİZ'İN HAYAT HİKAYESİ

1990 yılında dünyaya geldi. Babası 'Kıvırcık Ali' adıyla bilinen Ali Özütemiz, annesi Şadıman Baş'tır. 'Ecem Gül' adından kendisinden 5 yaş küçük kız kardeşi bulunuyor.

16 Mart 2011 tarihinde piyasaya çıkardığı ilk albümü 'Onbir Bir İkibinonbir/Veda' 60 bin adet satarak o dönem için iyi bir satış rakamı elde etti. Albümdeki 'Al Ömrümü' şarkısında Yıldız Tilbe yer aldı ve albümün bitiş şarkısı olan 'Kimim Kaldı'yı Eren Özütemiz besteledi ve söyledi.

Türkü söyleyen ve bağlama çalan Eren Özütemiz, babası Kıvırcık Ali'nin izinden giderek hayatını sürdürüyor.

1990 doğumlu olan Eren Özütemiz, 2022 yılı itibarıyla 32 yaşındadır.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram @erenozutemiz, Twitter'da @erenozutemizz, Facebook'ta @ernoztmz kullanıcı adıyla yer almaktadır.

erenozutemiz-271418642-1125282398210723-7307050596677105612-n.jpg

EREN ÖZÜTEMİZ ALBÜMLERİ

* Saçlarına Yıldız Taktım
* Dün de Ağladım Bugün de
* Ağlar Oldum
* Gurbet Ellerde
* Babam
* Dokunma Felek
* Yaralarım
* Canlı Kayıtlar (Ecem Özütemiz ile birlikte)
* Kimim Kaldı
* Belli Değil
* Garipçe
* Ben Ölmekteyim/Annem
* Sürünesin
* Gülüm Gel Ömrüm Gel

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN