Kızılay 5 ilde personel alımını başlattı! Lise diploması olan başvurabilir: 4 farklı kadro açıldı

Kızılay 5 ilde personel alımını başlattı! Lise diploması olan başvurabilir: 4 farklı kadro açıldı

İş arayan insanlar internet üzerinden yayımlanan iş ilanlarını yakından takip ediyor. Peki Kızılay personel alım şartları nedir? Tüm detaylar haberimizde.

Kızılay tarafından yapılan yeni duyuruya göre beş farklı şehir için birçok farklı kadroda personel alımı yapılacak. Kızılay personel alım şartları nedir? Başvurular nasıl yapılır? Başvuru ne zaman başlayacak? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

KIZILAY PERSONEL ALIMLARI

Kızılay tarafından yapılan duyuruya göre personel ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla beş farklı şehirde yeni personel alımları yapılacak. Başvurular 10 Nisan tarihinden itibaren başladı. Başvurular online olarak Kızılay Kariyer resmi internet sitesi üzerinden yapılacak. Başvuru yapmak için https://basvuru.kizilaykariyer.com/ilan/site.aspx sitesine girmek gerekiyor. Personel alımları Arapça engelli tercüman, psikolog, endüstri mühendisi, dış paydaşlarla ilişki uzmanı kadrolarında yapılacak. Alımlar Adana, Mersin, Kayseri, Afyonkarahisar, Ankara illeri için yapılacak. Başvuru yapmak için erkek adayların askerlikle ilişiği olmaması, seyahat engeli olmaması, B sınıfı sürücü belgesi olması, ekip çalışmasına yatkın olunması ve iletişim becerilerinin yüksek olması gibi genel şartlar aranacak. Kadrolara göre özel şartlar ise şu şekilde;

Kızılay Beş Farklı Şehirde Personel Alımları

-Arapça tercüman için aranan şartlar en az lise, tercihen ön lisans ya da lisans mezunu olunması, yüzde 40 ve üzeri engel olması ve kurul raporu alınması, İŞKUR kaydı olması, ana dil seviyesinde Arapça okuma ve konuşma becerisi olması, MS Office programlarının bilinmesi gerekiyor.

-Psikolog kadrosu için Psikoloji ya da Psikolojik Danışman ve Rehberlik bölümlerinin bitirilmesi, tercihen yüksek lisans tamamlanması, en az 1 sene profesyonel veya gönüllü deneyim olunması, insani diploması, afet ve insani yardım sektöründe eğitimi olması, alanı ile ilgili yönetmeliğe hakim olunması, psikolojik yardım uygulayabilmesi, tercihen BDT, CBT, ACT, EMDR gibi sertifika eğitimi olması, vaka gizliliğine önem verilmesi, İngilizce Arapça ve Kürtçe dillerinden en az birinin iyi derecede bilinmesi, MS Office programlarının bilinmesi, farklı kültürlerle çalışma isteği olması, sonuç odaklı olunması, stres yönetimi bilinmesi, iletişim becerilerinin yüksek olması, planlama yeteneğinin gelişmiş olması gerekiyor.

-Endüstri mühendisi için üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olunması, ekip çalışmasına yatkın olunması, yönetim yeteneği olması, yazılı ve sözlü iletişim becerilerinin gelişmiş olması, çözüm üretme yeteneği olması, mesleki gelişim ve öğrenmeye açık olunması gerekiyor.

-Dış paydaşlarla ilişki uzmanı kadrosu için uluslararası ilişkiler, siyaset bilimi, kamu yönetimi gibi bölümlerden lisans mezunu olunması, insani yardım alanlarında iş tecrübesi staj veya gönüllü çalışma tecrübesi olması, ilgili alanlarda en az 1-2 sene profesyonel ya da gönüllü deneyim olması, ileri derecede İngilizce bilinmesi, Fransızca, Çince, Arapça dillerini iyi derecede bilmesi, insani diplomasi sektör bilgisi olması, uluslararası ilişkiler, BM, AB, DB kalkınma bankaları ile ilgili bilgi olması, iyi derecede MS Office programları bilinmesi, çözüm odaklı olması, planlama yeteneği gelişmiş olması, farklı konular arasında bağlantı kurabilmesi gerekiyor. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN